Beta hcg bakireler

Eknekn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
9
5
1
35
Herkese merhaba ...yaklaşık 2 aydır doktora gidiyorum regl düzensizliği yaşıyorum...bir çok kez kan hormon testi yapıldı ...en son yumurtalığımda dermoid kist tanısı konuldu takip edelim almayalım dendi ...bugün ablam benim yerime en son hormon testimi doktora sonuç olarak göstermeye gitti .beta hcg 4,13 çıkmış ve doktor bakirelerde bu olmaz demiş ! ..hem ablam cevap veremedim hem kendim şok oldum ...doktor bu oran 0.00 olmalı demiş ...bakire bi kızda bu mümkün mü lütfen yardım edin ..

Bu eğer bir ilaç alıyorsan ilaca bağlı olarak hormon dengesini yükselmesiyle çıkabilir . Sen kendinden eminsen kimseye hesap vermeye gerek yok .

Bendede dermoid kist var canim evli olmama ragmen 2.00 en yuksek degerimdi demem o ki dermoid kistte ilac tedavisi yoktur ve cerrahilik bi durumdur takip edilir dediginiz gibi arkadas kendinden eminse sknti yapmasin belki tahliller karismis olabilir

Direk kendim yazdım ...evet kendimden Emin'im böyle bi durum yaşasam bunu da ailemle paylaşabilecek durumdayım ..sıkıntı bu nasıl olur ...kullandığım bir ilaçta Yok ..

Bu eğer bir ilaç alıyorsan ilaca bağlı olarak hormon dengesini yükselmesiyle çıkabilir . Sen kendinden eminsen kimseye hesap vermeye gerek yok .
Teşekkür ederim cevabın için .hayır hesap vermek değil konum yalancı olmak zzaten ablam sen benim kardeşimsin ve çocuk değilsin dedi ..anlayışlı ailem vardır sıkıntı emin olarak bu sonuç nasıl olur kaygısı

Direk kendim yazdım ...evet kendimden Emin'im böyle bi durum yaşasam bunu da ailemle paylaşabilecek durumdayım ..sıkıntı bu nasıl olur ...kullandığım bir ilaçta Yok ..
Ozaman dert etme guzelim ama bende sasirdim dermoid kistin kac cm

Bu testi tekrar yaptır . Ki zaten yine söylüyorum vücuttaki ostotojen yükselmesiyle bu oran çıkabilir . Ayrıca bu oranda hiç birşey yok çünkü gebelik oranı 100 lerde olsa bile insanlar hamile olduğuna emin olamıyor. Boşuna kafaya takıyorsun cnm

Evet aslında bilimsel durumu merak ediyorum hamilelik harici niye yüksek olur ?20 gün önce düşük olan hormon ...çok doğru söylüyorsun takmamalıyım evham yaptım

Dermoid kist şuan 3,5 cm ...ve yumurtlama durumunu engelliyormuş en son bunu dediler ..
Anladim canim dermoidler zararsiz ve cerrahilik kisttir adet duzensizligi yapmazlar ve emar sonicunda kesin tani konulur diye biliyorm sen beta hcgye takilma kistinide takibe aldir benim 7cm olmus ama yumurtlamamda sknti yok her dr dermoidi bilmez ameliyat olacaksanda iyi bir doktorda ol derim

Bende bakirim erkek arkdsmla temassiz biseyler oldu uzakta bosaldi ama ben korktum aslinda adet de oldum 4 gun duzensizlik vardi geçen ay ella kullandim hormonlarimi bozmus mesela bende buhun kan yaptirdim 0.09 çıkmış hamile değilim sukurler olsun ilaca baglidir buyuk ihtimal

Adet zamanına yakın bu bhcg hormonun da 5 mg aşmayan yükselmeler normal oluyor bakire veya değil fark etmez adet olandan önce böyle değer c8kabilir bunu bana doktorum söylemişti

Adet zamanına yakın bu bhcg hormonun da 5 mg aşmayan yükselmeler normal oluyor bakire veya değil fark etmez adet olandan önce böyle değer c8kabilir bunu bana doktorum söylemişti
Adet olduktan sonra yaptirdim ben o yüzden 0.09 cikti yani gebelik soz konusu degil suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…