Beta HCG bilenler bakabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Crpe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crpe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
81
55
38
Kızlar merhaba. Ben 23 Ekimde test yaptım 469.39 çıktı. Bugün doktor yine test istedi 25 ekimde yani ve bana 1000 leri görürüz demişti. 712.06 çıkmış. Kafam karıştı ve üzüldüm açıkçası. Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?

Benim 15 inde 62.7 17 sinde 204 19 unda 654 23 ünde 1957 çıkmıştı ve kese göründü kimyasal olabilir sizin

Tamam aşağı yukarı benim de böyle ilerler mi bakalım 4 gün sonra, çok teşekkür ediyorum

Tam 2 katı değil aslında 1.6 katı da yeterli diyorlar 2 gün arasında. Saatler bile önemli ilk testi saat kaçta ikinci testi kaçta verdiniz hep aynı saatte ve aynı yerde vermeye özen gösterin 2. Testi diğerine göre tam 48 saat geçmeden verdiyseniz de böyle olmuş olabilir. Canınızı sıkmayın kendinizi başkalarıyla da kıyaslamayın kimisininki 45ten 200e çıkıyor kimisinin ki 45ten 80e çıkıyor sağlıkla ilerliyor gebelikleri 2 gün sonra tekrar kan verin mutlaka ama aynı saatlerde aynı yerde

Evet teşekkür ediyorum çok moral verdiniz. Zaten tahlili verdikten sonra 36 saat çalıştım, yani dinlenme ve sağlıklı olma sürecimde olmadı. Öğretmenim, kurum hemşiremiz var, o da normal olduğunu söyledi. Yani yine de içimde bir burukluk kalmıştı. Çok teşekkür ediyorum hayırlısı Allah’tan, olmazsa da olmuyordur. Çok teşekkür ediyorum tekrar

Bende tüp bebek yaptırdım transfer sonrası
10. Gün 82
12. Gün 234
14. Gün 515
16. Gün 715
Bugün 16. Günümdü artış iyi giderken bugün artışta azalma gördüm iki gün sonra tekrar bakacaz inşallah güzel sonuçlar alırım bu konuda bilgisi olan varmı acaba

%60 artsa idi 751.024 olurmuş. Sınırın bir tık altında. Belli de olmaz belki 2 gün sonraki güzel artabilir. Hayırlısıyla artar inşallah.

Benimde aynı işte. Bakalım göreceğiz inşallah. Hücrelerin bölünmesi için yeterli ortam olmamış da olabilir. Bekleyip görmekten başka çaremiz yok galiba. İnşallah Allah sağlık ve sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder

Amin canım seninde inşallah

Sonuç tekrarladınmı nasıl ilerliyor canım

Sonuç tekrarladınmı nasıl ilerliyor canım
1006.3 çıktı canım, 1139 çıkmasını bekliyordu doktor. Ama yine yükselmiş. Bugün özele gittim alttan ultrasonla keseyi gördük elhamdulillah. Ama inanılmaz bi kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Hayrolsun. Sen ne durumdasın balım?

Çok şükür Allah sağlık verisin inşallah ikinizede benimde 2200 çıktı alttan ultrason yaptırmak iste edim karından da çok belli belirsiz di inşallah ikimiz içinde herşey güzel olsun

Çok şükür Allah sağlık verisin inşallah ikinizede benimde 2200 çıktı alttan ultrason yaptırmak iste edim karından da çok belli belirsiz di inşallah ikimiz içinde herşey güzel olsun
Ay inşallah senin ve yavrun içinde canım seninki çok güzel artmış, maşallah bende şey gördüm çok değil de düzenli artması daha evlaymış benim de elhamdulillah düzenli arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…