- 2 Ekim 2021
- 113
- 52
- 48
- 27
- Konu Sahibi midyesever
-
Doktorum 2 günde 2 kat yapmalı diyor o biraz kafamı karıştırdıGayet güzel canım 2güne 1 enaz yüzde altmış artması lazım senin de artmış
Bence biraz zaman tanı inşaAllah sağlıkla ilerlemiştir kanaman falan yok dimiDoktorum 2 günde 2 kat yapmalı diyor o biraz kafamı karıştırdı
Yok hayırBence biraz zaman tanı inşaAllah sağlıkla ilerlemiştir kanaman falan yok dimi
İnşaAllah bi sıkıntı yoktur tekrar ne zaman çağırdı ya da kan mı ver dediYok hayır
Yarın kontrolüm var keseye bakacakİnşaAllah bi sıkıntı yoktur tekrar ne zaman çağırdı ya da kan mı ver dedi
İnşaAllah kese iyidir güzeldir buraya da yazYarın kontrolüm var keseye bakacak
Amiin inşallah teşekkür ederim dileklerin için yarın yazarımİnşaAllah kese iyidir güzeldir buraya da yaz
Kontrole gittim kese boyutumuz gayet güzelmiş ve sağlıklı bi gebelik dedi her şey yolunda şükürİnşaAllah kese iyidir güzeldir buraya da yaz
Çooook sevindimm canım senin adına ben de şimdi çıktımm ilk kese randevumdu güzel dedi doktorKontrole gittim kese boyutumuz gayet güzelmiş ve sağlıklı bi gebelik dedi her şey yolunda şükür
Benim de ilk kese randevumdu bu aradaÇooook sevindimm canım senin adına ben de şimdi çıktımm ilk kese randevumdu güzel dedi doktor
Ben de 5+2yim inşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız canımmmBen bugün tam 6 haftalık oldum senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yaaa inşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip ederBenim de ilk kese randevumdu bu arada
İnşallah tatlımBen de 5+2yim inşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?