Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik felan dediler korkudan 4 günde bir veriyorumGayet yükselmiş fakat bu kadar sık test vermenin manası yok.
Neye göre bu bilgi? Kimyasal olup olmadığı, mol gebelik olup olmadigi neye göre takip edilecek?Gayet yükselmiş fakat bu kadar sık test vermenin manası yok.
Hayır hanimefendi dogru yapıyorsunuz, doktorlar 2 günde bir takip edin diyorlar. 2 günde bir genelde 2 katı derler ama minimum %65 artması lazim. Bunun kimyasal gebeliği var, mol gebeliği var. Basina bir iş gelmeden hamilelik geçirenler tüm tibbi gereksinimleri gereksiz buluyor nedense.Dış gebelikten felan bahsettiler korkudan 4 günde bir veriyorum![]()
Hayır hanimefendi dogru yapıyorsunuz, doktorlar 2 günde bir takip edin diyorlar. 2 günde bir genelde 2 katı derler ama minimum %65 artması lazim. Bunun kimyasal gebeliği var, mol gebeliği var. Basina bir iş gelmeden hamilelik geçirenler tüm tibbi gereksinimleri gereksiz buluyor nedense.
Perşembe günü randevum var bakalım be diyecekler2 gunde bir 2 kat derler düz hesap, ama %65 yeterli. 40in %65 artması 66 ediyor. 66nin %65 artması 109 ediyor. Sizinki 150 çıkmış. Kimyasal gebelikte düzensiz artış ve azalış sonra tekrar artık falan olur. Düşükte azalma olur, galiba mol gebelikte inanilmaz fazla bir artış oluyor (bu bilgiden emin degilim).
2000-3000lerde kese görünüyor daha erken görenler de var, keseyi belki görebilirsiniz, ondan 1 hafta sonra da kalp atışı duymaya çağırıyorlar, bazi doktorlar 2 hafta sonra çağırıyorlar. Saglikla kucaginiza alin insallahPerşembe günü randevum var bakalım be diyecekler
:) gülerek okudum. 5 düşük yapmış tüp bebek yöntemiyle gebe kalmış biriyim. İki günde bir çok sık bu değer eğer ki 350 ile başlasaydı iki gün sonra tekrar test istenir ve iki katı ise bir daha test istenmez fakat bu tarz küçük değerler için 1 hafta beklenmeli. Bebek kaybetmiş , düşük yapmış ya da gebe olarak değil bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunuHayır hanimefendi dogru yapıyorsunuz, doktorlar 2 günde bir takip edin diyorlar. 2 günde bir genelde 2 katı derler ama minimum %65 artması lazim. Bunun kimyasal gebeliği var, mol gebeliği var. Basina bir iş gelmeden hamilelik geçirenler tüm tibbi gereksinimleri gereksiz buluyor nedense.
Sağlıkçı cok genel bir tabir, nedir hanimefendi ihtisasınız? Kadın doğum uzmanı iseniz ben susayım. Ben gülerek okuyamadim yazdığınızı, ben de tüp bebekle gebe kaldım, 350 ile başlasaydı diyorsunuz, müneccim miyiz nereden bilecegiz "himmmm bugun 350 olmustur" diye? Ayrica 2 gun sonra 700 olunca bakılmayacagini nereden cikardiniz? Kese görünene kadar gayet bakılıyor beta, ayrica ters bir durumda kese gorunse de doktor kontrol icin bakiyor. Yasadım biliyorum.:) gülerek okudum. 5 düşük yapmış tüp bebek yöntemiyle gebe kalmış biriyim. İki günde bir çok sık bu değer eğer ki 350 ile başlasaydı iki gün sonra tekrar test istenir ve iki katı ise bir daha test istenmez fakat bu tarz küçük değerler için 1 hafta beklenmeli. Bebek kaybetmiş , düşük yapmış ya da gebe olarak değil bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunu
kim bahsetti doktorDış gebelik felan dediler korkudan 4 günde bir veriyorum![]()
size anlatmak isterdim fakat o kapasiteyi sizde göremedim iyi günlerSağlıkçı cok genel bir tabir, nedir hanimefendi ihtisasınız? Kadın doğum uzmanı iseniz ben susayım. Ben gülerek okuyamadim yazdığınızı, ben de tüp bebekle gebe kaldım, 350 ile başlasaydı diyorsunuz, müneccim miyiz nereden bilecegiz "himmmm bugun 350 olmustur" diye? Ayrica 2 gun sonra 700 olunca bakılmayacagini nereden cikardiniz? Kese görünene kadar gayet bakılıyor beta, ayrica ters bir durumda kese gorunse de doktor kontrol icin bakiyor. Yasadım biliyorum.
Teşekkür ediyorum, herkes kendini belli ediyor.kim bahsetti doktor
size anlatmak isterdim fakat o kapasiteyi sizde göremedim iyi günler