Beta HCG ciddi bir düşüş

demirelaylaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
104
24
18
24
6 haftalık hamileyim basta beta 7805 daha sonra 6300 bugün de 3940 çıktı giderek düşüyor kese var bebek var ama kalp atışları yok dokroe beklememi soyledi bir kaç güne randevum var kanamam yok kan değerlerim düşüyor neden acaba oluşum mu durdu ?

6 haftalık hamileyim basta beta 7805 daha sonra 6300 bugün de 3940 çıktı giderek düşüyor kese var bebek var ama kalp atışları yok dokroe beklememi soyledi bir kaç güne randevum var kanamam yok kan değerlerim düşüyor neden acaba oluşum mu durdu ?
Kimyasal gebelik olmaz çünkü bu değere asla çıkmıyor ve beş haftalıkken adet olup gidiyor inşallah rabbim hayırlı bi şekilde kucağına verir bebeğini

Kimyasal gebelik de ne kese oluşur ne bebek kimyasal değildir. Kese olsa bebek olmasa boş gebelik deniyor. Ama sizde hem kese hem bebek var normal bı gebelikmis ama bir nedenden ötürü kalbi durmuş.. çok çok üzüldüm sizin adınıza hakkınzda en hayrlısı ne ise o olsun..

Kimyasal gebelik de ne kese oluşur ne bebek kimyasal değildir. Kese olsa bebek olmasa boş gebelik deniyor. Ama sizde hem kese hem bebek var normal bı gebelikmis ama bir nedenden ötürü kalbi durmuş.. çok çok üzüldüm sizin adınıza hakkınzda en hayrlısı ne ise o olsun..
Maalesef ki kalbi durmuş bugün kürtaj için gün aldım :(

Maalesef ki kalbi durmuş bugün kürtaj için gün aldım :(
Çok geçmiş olsun canım kendini hazır hissettiğin anda rabbim seni yeniden mutlu etsin inşallah.. her serde bir hayır vardır diye kendini güçlü tut belkide sağlıksız bir bebekti ani kalp durmaları anomali nedeni olablyr bazen.. çok bağlanmadan en başında olması biraz daha kolay olur senin için belki.. ne dicegimi de bilmiyorum insan Sınanmadgi bir acı üzerine moral de veremyor... 😔 Dualarm seninle olacak..

Çok geçmiş olsun canım kendini hazır hissettiğin anda rabbim seni yeniden mutlu etsin inşallah.. her serde bir hayır vardır diye kendini güçlü tut belkide sağlıksız bir bebekti ani kalp durmaları anomali nedeni olablyr bazen.. çok bağlanmadan en başında olması biraz daha kolay olur senin için belki.. ne dicegimi de bilmiyorum insan Sınanmadgi bir acı üzerine moral de veremyor... 😔 Dualarm seninle olacak..
Çok teşekkür ederim kendimi alistirmistim her iki ihtimale de zaten 9 aylık evliyim daha çok yeni 22 yaşındayım 2 kez doğal yollarla hamile kalabildim bunada şükür bundan sonra gebe kalmadan güzel bir muayane olacam gebelige hazırlık yapicam birdaha düşük yaşamak istemiyorum çok yıprandım bu süreçte rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin :(

Çok teşekkür ederim kendimi alistirmistim her iki ihtimale de zaten 9 aylık evliyim daha çok yeni 22 yaşındayım 2 kez doğal yollarla hamile kalabildim bunada şükür bundan sonra gebe kalmadan güzel bir muayane olacam gebelige hazırlık yapicam birdaha düşük yaşamak istemiyorum çok yıprandım bu süreçte rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin :KK43:
Kürtaj sonrası sebep için teste gönderildi mi?

Back
X