Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki günde ikiye katlanırsa evetBeta hcg 13.81 adetime 2 gün var hamile miyim??
Beta hcg 13.81 adetime 2 gün var hamile miyim??
Tesekkür ederimmm :) idrar testi yapsam cıkar miHamilesin canimsss hayırlı olsunnn
Cok tesekkur ederimm :)5 ve üzeri hamile olarak değerlendiriliyor. 2 gün sonra aynı saatlerde teksti tekrarlarsanız ve 2 katı sonuç çıkarsa sağlıklı olduğu anlaşılıyor.Tebrikler :)
Henüz çıkmayabilir. 2 gun sonra yap.cok silik te olsa çıkarTesekkür ederimmm :) idrar testi yapsam cıkar mi
Biraz önce yaptım cok silik cikti 2. çizgiHenüz çıkmayabilir. 2 gun sonra yap.cok silik te olsa çıkar
Hayırlı olsun canım tebrikler
Benim bat dündü ve henüz adet olmadım eczacı normal testte çıkmaz 4-5 gün geçmeli dedi erken gebelik testi de yoktu anlamadım bazen beyaz bazen şeffaf kokusuz akıntım var ne yapmamı önerirsiniz
Cikiyor genellikle. benim 2 gun gecikmede cikti.Hayırlı olsun canım tebrikler
Benim bat dündü ve henüz adet olmadım eczacı normal testte çıkmaz 4-5 gün geçmeli dedi erken gebelik testi de yoktu anlamadım ne yapmamı önerirsiniz
Ben bat a 4 gün kala test yaptm evde negatif cikti. 2 gün kala kan testi yaptirdim iste 13.81 cikti adet günümde tekrar gidip kan vercemHayırlı olsun canım tebrikler
Benim bat dündü ve henüz adet olmadım eczacı normal testte çıkmaz 4-5 gün geçmeli dedi erken gebelik testi de yoktu anlamadım ne yapmamı önerirsiniz
Beta hcg 13.81 adetime 2 gün var hamile miyim??
Herşeyin hayırlısı canım. varsa da yoksa da hersey Allah tan bekleyip görecezhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-yardiminiza-ihtiyacim-var.942986/page-4
Canim sunu bi oku benm baslgm. Negatif konusmak istrmiyorm allah gonlune gore versn insallah vardir ama kimyasal diye bi ihtimal var .hayal kirklgi yasamak cok kotu.