Beta hcg çok düşük

Deniztemel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
15
13
3
28
Beta hcg 9.13 çıktı ama SAT göre 5 haftalık olması gerekiyor doktor hamilesin dedi acaba kötü bir şey mi evde yaptırdığım testlerde silik çıktı üst üste günlerde yaptım

Canım moralini yüksek tut geç döllenme olmuş olabilir inşaAllah öyledir ya da kimyasal olabilir yapacağın şey gün aşırı kan ver değerin düşük olması çok ta önemli değil gün aşırı en az %60 artması önemli olan bir de sağdaki test daha koyu o son yaptığın test mi

Evet

Bende geç döllenme olmuş. 35. Gün kanda direk negatifti. 42. Gün beta 190 çıktı ama daha tam 4 haftalıkmışım yani, nerdeyse 2 hafta geç döllenme olmuş.. 3 hafta içinde akkoyun karakoyun belli olur gönlünü ferak tut hersey olacağına varır

2 gun de bir test vermen gerekiyor gec dollenme yasiyor olabilirsin. 2 gunde bir degerini 2 ye katlamasi lazm yani 20 fln cikmasi lazm bu sonuctan 2 gun sonra . Eger boyle boyle katlanirsa sorun yoktur.

Merhaba benimde tüp Bebek transferi 10 gununde 9.20 cikti yukselurmu acaba sizin yukseldimi devam ettimi
Canm hayirli olsn 2 gun sonra tekrar kan testi ver degerin 2 ye katlanmasi gerekior. Bunu belli dueye gelene kdr yap eger 2 gun sonraki testte 20 ve uzeri cikarsa sorn yok demektr

2 gun de bir test vermen gerekiyor gec dollenme yasiyor olabilirsin. 2 gunde bir degerini 2 ye katlamasi lazm yani 20 fln cikmasi lazm bu sonuctan 2 gun sonra . Eger boyle boyle katlanirsa sorun yoktur.
Ben transferin 7 gunu yaptım 13.38 cikti
Sonra 10 günü yaptım 9.20 çıktı 12 gunu tekrar istediler ve zaman geçmiyor acaba yukselirmi lutfen yardimmm

Kimyasal gibi gozukuyor ama sakin moralini bozma. Daha once bu forumda senin gibi degeri ilk yuksek cikip daha sonra dusen ve tekrar bidahakine yukselenleri gormustm tekrar kan ver ve ayaga kalkma lacabo disinda. Dusuk tehliken var

Ben transferin 7 gunu yaptım 13.38 cikti
Sonra 10 günü yaptım 9.20 çıktı 12 gunu tekrar istediler ve zaman geçmiyor acaba yukselirmi lutfen yardimmm
Çok üzgünüm ama kimyasal gebelik yaşıyorsun canım. Ben de yaşamıstım 4 ay sonrasinda hamile kaldim cok sukur. Insallah sen de cabucak hayirli haberi alirsin

Kimyasal gibi gozukuyor ama sakin moralini bozma. Daha once bu forumda senin gibi degeri ilk yuksek cikip daha sonra dusen ve tekrar bidahakine yukselenleri gormustm tekrar kan ver ve ayaga kalkma lacabo disinda. Dusuk tehliken var
Çalışma ya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…