Beta Hcg cok mu önemli sizce sorun varmı?

%60 da yeterli bir deger olarak kabul ediliyor ama istikrarli bir artis lazim. Yani 2 gun sonra yine 2 katina yakin artmali. Bide haftasi tam olarak son adet tarihinize gore belirlenir. Degerler tam bir hafta yansitmaz

kızlar mrb reglim 3 gün gecikti gecikmenin 1 günü test yaptım idrarda negatif bu gün 3. gün sizce ümit var mı

Bende osekilde okudum doktor herhangi birsey söylemedi 160. Artms anlam veremedim tam olarak iki kati diğil
canım iki katından fazla bile artmış nasıl iki katı değil sen yanlış hesap yapıyorsun sanırım mesela salıyorum 1 inde 100 iken 3 ün de 200 olacak igibi iki katı hesaplıyoruz
Ayrıca en az %60 artmasıda yeterli bunlar alt değerler 2 katı olmaz 3 katı 4 katı olur Yada %75 olur önemli olan 1 gün arayla en az %60 artmış olması
değerlerin çok güzel içini ferah tut sağlıkla hayırla al kucağına inşallah

canım iki katından fazla bile artmış nasıl iki katı değil sen yanlış hesap yapıyorsun sanırım mesela salıyorum 1 inde 100 iken 3 ün de 200 olacak igibi iki katı hesaplıyoruz
Ayrıca en az %60 artmasıda yeterli bunlar alt değerler 2 katı olmaz 3 katı 4 katı olur Yada %75 olur önemli olan 1 gün arayla en az %60 artmış olması
değerlerin çok güzel içini ferah tut sağlıkla hayırla al kucağına inşallah
Cok teşekkür ederim icimi ferahlattnz gercekten cok sağolun ❤️

Back
X