- 22 Mart 2021
- 80
- 22
- 18
- 27
- Konu Sahibi minikbirii
Arkadaşlar tüp bebek 8.günüm 6.günde kan sonucum 15,9 du bugun yani 8. Günde 49.6 olmuş artış değeri normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gunde 3 kat artmis gayet iyi. Bukadar erken kan testi yaptirmaninda ayri stresi oluyor iste degerler dusuk oldugundan korkuyor insan. Ben 6.gunden snra evde test yapmistim her gun ama kan icin beklemistim 12.gunu degeri yuksek ogreniyim diye. Hayirli olsun guzelce yukselsin insallah degerinArkadaşlar tüp bebek 8.günüm 6.günde kan sonucum 15,9 du bugun yani 8. Günde 49.6 olmuş artış değeri normal mi
Dondurulmuş kuzumTek embriyoysa normal gözüküyor taze mi dondurulmuş mu
Kaset test yani evde erken gebelik testi fln yaptınmıDondurulmuş kuzum
Dondurulmuş kuzuöTek embriyoysa normal gözüküyor taze mi dondurulmuş mu
önce evde yaptım sonra kan verdimKaset test yani evde erken gebelik testi fln yaptınmı
5 çok erken olmus. 7.gun ilk idrarla yap bide. Ben transfer haric 6.gunde yaptim ama cok belirsiz bir cizgiydiBen dün 5.günü yaptım çıkmadı yani transfer gününü saymazsak
Bgn 6.gün yaptım çıkmadı5 çok erken olmus. 7.gun ilk idrarla yap bide. Ben transfer haric 6.gunde yaptim ama cok belirsiz bir cizgiydi
Yine erken bence en azindan test gununr daha yakin bi zamana kadar beklemelisin Bu negatif anlamina gelmez cunku surenin yarisindasin hrnuzBgn 6.gün yaptım çıkmadı