Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 1 martta kan verdim 245 çıktı 8 gün sonra yeniden verdim 9726 çıktı yükseliş çok mu fazla normal bi gebelik mi bide kese ve bebeği görürmüyüm ne kadarlık gebeyim yardımcı olur musunuz
Merhabalar 1 martta kan verdim 245 çıktı 8 gün sonra yeniden verdim 9726 çıktı yükseliş çok mu fazla normal bi gebelik mi bide kese ve bebeği görürmüyüm ne kadarlık gebeyim yardımcı olur musunuz
Kese ortalama 2000+ üstü olunca gözüküyor. Artış oranı belki çoğul gebeliktir bende tam bilemiyorum. Ne kadarlık olduğunu son adetinizden itibaren hesaplayabilirsiniz hayırlı olsun
Kese ortalama 2000+ üstü olunca gözüküyor. Artış oranı belki çoğul gebeliktir bende tam bilemiyorum. Ne kadarlık olduğunu son adetinizden itibaren hesaplayabilirsiniz hayırlı olsun ç
Çoğul gebelik derken ikiz gebelikten mi bahsediyorsunuz son adet tarihime göre 6 hafta 6 günlük olarak gözüküyor ama bebek görünürmü bilmiyorum değer çok yüksek gibi geldi
Çoğul gebelik derken ikiz gebelikten mi bahsediyorsunuz son adet tarihime göre 6 hafta 6 günlük olarak gözüküyor ama bebek görünürmü bilmiyorum değer çok yüksek gibi geldi