Merhabalar 1 martta kan verdim 245 çıktı 8 gün sonra yeniden verdim 9726 çıktı yükseliş çok mu fazla normal bi gebelik mi bide kese ve bebeği görürmüyüm ne kadarlık gebeyim yardımcı olur musunuz
Merhabalar 1 martta kan verdim 245 çıktı 8 gün sonra yeniden verdim 9726 çıktı yükseliş çok mu fazla normal bi gebelik mi bide kese ve bebeği görürmüyüm ne kadarlık gebeyim yardımcı olur musunuz
Kese ortalama 2000+ üstü olunca gözüküyor. Artış oranı belki çoğul gebeliktir bende tam bilemiyorum. Ne kadarlık olduğunu son adetinizden itibaren hesaplayabilirsiniz hayırlı olsun
Kese ortalama 2000+ üstü olunca gözüküyor. Artış oranı belki çoğul gebeliktir bende tam bilemiyorum. Ne kadarlık olduğunu son adetinizden itibaren hesaplayabilirsiniz hayırlı olsun ç
Çoğul gebelik derken ikiz gebelikten mi bahsediyorsunuz son adet tarihime göre 6 hafta 6 günlük olarak gözüküyor ama bebek görünürmü bilmiyorum değer çok yüksek gibi geldi
Çoğul gebelik derken ikiz gebelikten mi bahsediyorsunuz son adet tarihime göre 6 hafta 6 günlük olarak gözüküyor ama bebek görünürmü bilmiyorum değer çok yüksek gibi geldi