Beta Hcg değer

damla0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
9
0
1
28
Merhabalar 1 martta kan verdim 245 çıktı 8 gün sonra yeniden verdim 9726 çıktı yükseliş çok mu fazla normal bi gebelik mi bide kese ve bebeği görürmüyüm ne kadarlık gebeyim yardımcı olur musunuz

Merhabalar 1 martta kan verdim 245 çıktı 8 gün sonra yeniden verdim 9726 çıktı yükseliş çok mu fazla normal bi gebelik mi bide kese ve bebeği görürmüyüm ne kadarlık gebeyim yardımcı olur musunuz
Kese ortalama 2000+ üstü olunca gözüküyor. Artış oranı belki çoğul gebeliktir bende tam bilemiyorum. Ne kadarlık olduğunu son adetinizden itibaren hesaplayabilirsiniz hayırlı olsun

Çoğul gebelik derken ikiz gebelikten mi bahsediyorsunuz son adet tarihime göre 6 hafta 6 günlük olarak gözüküyor ama bebek görünürmü bilmiyorum değer çok yüksek gibi geldi

Çoğul gebelik derken ikiz gebelikten mi bahsediyorsunuz son adet tarihime göre 6 hafta 6 günlük olarak gözüküyor ama bebek görünürmü bilmiyorum değer çok yüksek gibi geldi
Evet belkide ikizdir. Keseniz kesin gözükmesi lazım doktora gidin bence.

Ay bu değerlerle direkt doktora gidin betaya bak tosun olmuş o maşallah ama bence de ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…