M mrvsrcn Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2022 10 4 6 29 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #1 Kızlar selam sat 5 Haziran 15 Haziran da hsg çekildim bat 4 temmuzdu regl olmadim dün gecikmenin birinci günü kan verdim 5.8 çıktı yarin tekrar vereceğim böyle dusuk bir değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen var mi aranızda umut olun bana
Kızlar selam sat 5 Haziran 15 Haziran da hsg çekildim bat 4 temmuzdu regl olmadim dün gecikmenin birinci günü kan verdim 5.8 çıktı yarin tekrar vereceğim böyle dusuk bir değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen var mi aranızda umut olun bana
TeraziBurcu 🪷 ‘Uçuyoruz evet. Çünkü güzeliz’ 🪷 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 2.011 7.286 108 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #2 Aa tabiki var. Çok heveslendirmeyin kendinizi ama umutsuz da olmayın. Hayırlısı olur inşallah.
M mrvsrcn Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2022 10 4 6 29 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #3 TeraziBurcu .!.: Aa tabiki var. Çok heveslendirmeyin kendinizi ama umutsuz da olmayın. Hayırlısı olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Yaa evet bende heveslenmek istemiyorum yarin kan vereceğim doktor artarsa 4 gün sonra tekrar ver takip edelim dedi dua edin insallah
TeraziBurcu .!.: Aa tabiki var. Çok heveslendirmeyin kendinizi ama umutsuz da olmayın. Hayırlısı olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Yaa evet bende heveslenmek istemiyorum yarin kan vereceğim doktor artarsa 4 gün sonra tekrar ver takip edelim dedi dua edin insallah
TeraziBurcu 🪷 ‘Uçuyoruz evet. Çünkü güzeliz’ 🪷 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 2.011 7.286 108 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #4 mrvsrcn .!.: Yaa evet bende heveslenmek istemiyorum yarin kan vereceğim doktor artarsa 4 gün sonra tekrar ver takip edelim dedi dua edin insallah Genişletmek için tıkla... İnşallah. Ama böyle azla öğrenip bebeğini kucağına alan çok kişi var.
mrvsrcn .!.: Yaa evet bende heveslenmek istemiyorum yarin kan vereceğim doktor artarsa 4 gün sonra tekrar ver takip edelim dedi dua edin insallah Genişletmek için tıkla... İnşallah. Ama böyle azla öğrenip bebeğini kucağına alan çok kişi var.
Red Phoenix Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 9.318 32.282 748 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #5 Öğrendiğimde değerim 9'du inşallah bebeğiniz sizinledir
M mrvsrcn Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2022 10 4 6 29 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #6 Brrk .!.: Öğrendiğimde değerim 9'du inşallah bebeğiniz sizinledir Genişletmek için tıkla... Rabbim bana da nasip etsin
Brrk .!.: Öğrendiğimde değerim 9'du inşallah bebeğiniz sizinledir Genişletmek için tıkla... Rabbim bana da nasip etsin
Red Phoenix Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 9.318 32.282 748 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #7 mrvsrcn .!.: Rabbim bana da nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin dualarım sizinle
mrvsrcn .!.: Rabbim bana da nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin dualarım sizinle
M mrvsrcn Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2022 10 4 6 29 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvsrcn #8 Brrk .!.: Amin inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin dualarım s Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun
Brrk .!.: Amin inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin dualarım s Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun