• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri 0.05 çıkıp sonradan yükselip hamile kalan var mı

berna4200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
13
3
1
30
Kızlar beta hcg değeri 0.05 referans değeri <1.212 yazıyor kan testinde. Sizce gebelik olasılığı var mı bu değer artar mı yoksa kesin olarak yok mu gebelik? Daha önce yaptırdığımda hep <2 veya <5 yazıyordu böyle virgüllü olunca ilk defa anlamadım fikri olan ya da başına gelen yardımcı olabilir mi

Kızlar beta hcg değeri 0.05 referans değeri <1.212 yazıyor kan testinde. Sizce gebelik olasılığı var mı bu değer artar mı yoksa kesin olarak yok mu gebelik? Daha önce yaptırdığımda hep <2 veya <5 yazıyordu böyle virgüllü olunca ilk defa anlamadım fikri olan ya da başına gelen yardımcı olabilir mi
Hiç yok demek ne yazık ki :(

negatif demek malesef

Pcos olduğum için reglim çok düzensiz yaklaşık 3 aydır adet olmuyordum 30 eylülde kahverengi lekelenmem başladı ve hala devam ediyor 18 gün oldu doktor alttan muayene yaptı ama kist falan yok dedi

Back
X