- 28 Eylül 2021
- 3
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Merve19032002
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikip mi kan verdiniz? Gecikmenin kaçıncı günündesiniz?henüz 4 günlük bi gecikme
Benim 13 gün var regle betam 0.15 yükselir miGecikip mi kan verdiniz? Gecikmenin kaçıncı günündesiniz?
0 ,15 kesin yok demek zaten.Benim 2. 30 du yukselmedi 5 üstü olması lazım gebelik için.Benim 13 gün var regle betam 0.15 yükselir mi
Daha 13 gün varmış sizin daha yeni yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz o yüzden yükselebilir konuyu açan hanımefendinin 4 gün gecikmesine rağmen 0,15 çıkmışBenim 13 gün var regle betam 0.15 yükselir mi
Ovalasyon testi yaptım canım ben bu ay tam belirgin çizgiyi görünce o günleri değerlendirdim sonra çizgiler siliklesmisti bende bırakmıştım bugün başka bir şey için kan testi aldı arada beta da yaptı böyle çıktıDaha 13 gün varmış sizin daha yeni yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz o yüzden yükselebilir konuyu açan hanımefendinin 4 gün gecikmesine rağmen 0,15 çıkmış
Evet negatif reglim geçse bu oran da olsa kesin negatif diyicem ama benim regle 13 gün var0 ,15 kesin yok demek zaten.Benim 2. 30 du yukselmedi 5 üstü olması lazım gebelik için.
Eee regl olmaya 13 gün varsa daha adet gecikmeden ne diye hamilelik bekliyorsunEvet negatif reglim geçse bu oran da olsa kesin negatif diyicem ama benim regle 13 gün var
Hamilelik beklemiyordum bel ağrısı ve hafif kasik ağrı ile gittim doktor beta yaptı 0.15 çıktı regl geçmiş olsaydı bu değer negatif di dedi doktor ama reglime var bu değer reglime kadar artada bilir o yüzden şuan supen var dedi daha net anlatabildim sanırımEee regl olmaya 13 gün varsa daha adet gecikmeden ne diye hamilelik bekliyorsun
Yumurtmala günlerin olabilir adetten 14 gün önce oluyor ya belki ondandır.Hamilelik beklemiyordum bel ağrısı ve hafif kasik ağrı ile gittim doktor beta yaptı 0.15 çıktı regl geçmiş olsaydı bu değer negatif di dedi doktor ama reglime var bu değer reglime kadar artada bilir o yüzden şuan supen var dedi daha net anlatabildim sanırım
Bu ay öyle birşey yaşadım ki ovalasyon testi kullanıyorum hep yaptım bu ay iki kere belirgin çizgi gördüm pik olmuştu o günleri denedim daha sonra siliklesmistiYumurtmala günlerin olabilir adetten 14 gün önce oluyor ya belki ondandır.
Regle 13 gün varken kan verilmez ki. Daha yeni yumurtlama olmustur. Gecikince kan verin.Benim 13 gün var regle betam 0.15 yükselir mi