beta hcg değeri 272.3 ikiz olma ihtimali armıdır sizce

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
kızlar arkadaşım 3 haftalık hamile betahcg değeri 272.3 çıktı ikiz olma ihtimali armı yokmu diye merak ediyor ben anlamıyorum bu işlerden bi el atsanız acil bekliyorum hamişler.

kızlar arkadaşım 3 haftalık hamile betahcg değeri 272.3 çıktı ikiz olma ihtimali armı yokmu diye merak ediyor ben anlamıyorum bu işlerden bi el atsanız acil bekliyorum hamişler.

merhaba cnm beta hcg değerine bakarak çoğul gebelik var mı yok mu demek zor, ancak kese göründğü zaman coğul ya da tek gebelik tanısı konulabilir.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

merhaba cnm beta hcg değerine bakarak çoğul gebelik var mı yok mu demek zor, ancak kese göründğü zaman coğul ya da tek gebelik tanısı konulabilir.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

anladım canım çok teşekkürederim amin inşallah

meraba kızlar ben tam bugün kan testi için gicektim ama regl oldum acaba adetliyken kan testi yapsam çıkarmı bugün ilişki sonrası tam 10. günüm .
ben adete bir hafta kala ilişki yaşadım ve 2 gündür baş dönmesi ve gün aşırı bulantım oluyor bi yardımcı olsanız

benim de 3haftalıktı adet olmama 6 gün vardı kan testinde 216 çıkmıştı. ama tek kese göründü. bu yükseklik bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şimdilik.inşallah öyele de olur sağlıkla devam eder. ikizlerde değer daha da yüksek oluo. ben de şu an 8+6 günlük hamileyim. şimdilik yolunda herşey.

her zaman herşey yolunda gider inşallah canım,allah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

ay arkadaşım benim 4.haftamda 7531 di değerim, onunki de değer mi şaka bi tarafa, benim de tek kese göründü şuanlık. allah sağlıklı sıhhatli doğurmasını nasip etsin arkadaşının....

ay arkadaşım benim 4.haftamda 7531 di değerim, onunki de değer mi şaka bi tarafa, benim de tek kese göründü şuanlık. allah sağlıklı sıhhatli doğurmasını nasip etsin arkadaşının....

amin canım sağol. gerçekten o kadaryüksek olma ihtimali varmı varmı ya 4 haftalıkken. pek anlamıyorum bebek olmadığı için. allah banada nasip eder inşallah hayırlısıyla.

amin canım sağol. gerçekten o kadaryüksek olma ihtimali varmı varmı ya 4 haftalıkken. pek anlamıyorum bebek olmadığı için. allah banada nasip eder inşallah hayırlısıyla.

walla başka doktora gittiğimde dedi ki bu teste göre kesen küçük ama son adet tarihine göre gayet iyi yani bu test yanlış da olabilir kafana takma sonucu sen sağlıklı bir gebesin dedi

walla başka doktora gittiğimde dedi ki bu teste göre kesen küçük ama son adet tarihine göre gayet iyi yani bu test yanlış da olabilir kafana takma sonucu sen sağlıklı bir gebesin dedi

allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım

bua benzer çok yazı okudum neden beta değerine bakıp ikiz mi diye sorarlar ki
benimki 53472. üstünde çıktı ben kaç tane doğuracam şimdi :)
allah herşeyden önce sağlıklı gebelik nasip etsin boşverin böyle takılmayın sayılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…