Beta hcg degeri 2kat artarken birden dusmesi ne anlama gelir acil yardim

Slmctnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
32
3
36
36
Merhaba,
Bu ikunci hamileligim 5+5 deyim 29 eylulde 188 2gun sonra 1ekimde 488 4gun sonra 5eylulde 2045 ve bugun 9 eylulde 1324 cikti neden dusmus olabilir illaki dusukle mi sonlanicak bu sekilde degrr alip hamileligi devam eden varmi acil cevap..

Aynı hastanede mü ölçtünüz hep. Hastane farkı oluyor çünkü

Dış gebelikte olabilir keseyi görmüşmüydün?

Benimde düşük çıkmıştı hastane farkından dolayı ..çok şükür iyiyiz. Tekrar ölçtürün ve doktora görünün mutlaka

Kizlar merhaba. Bugün dokyora gittim beta hcg 11binlerde cikti kese gorundu ama yine emin olamadi doktor izlenicek pazartesi yine gitcem

Bugun 6 +4 gunluguz ve sabah doktora gittim. Ultrasonda kesenin duzgun oldugunu ve büyüdüğünü gorduk. Henuz bebek yok gorulmedi olabilr dedi doktor haftaya pazartesi tekrar görmek istedi. Iyimser konuştu ama hala bebegi goremedigim icin endiseliyim.haftayi nasil beklicem bilemiyorum.

Bence bebeğin sağlıklı, 1300 lü değer muhtemelen yanlış ölçülmüştür.:rapci:

Bugun 6 +4 gunluguz ve sabah doktora gittim. Ultrasonda kesenin duzgun oldugunu ve büyüdüğünü gorduk. Henuz bebek yok gorulmedi olabilr dedi doktor haftaya pazartesi tekrar görmek istedi. Iyimser konuştu ama hala bebegi goremedigim icin endiseliyim.haftayi nasil beklicem bilemiyorum.

Merhaba canım benimde tam 5.haftada kahverengi akıntım oldu korkuyla gittik yatak istirahati verdi. Cuma günü kontrole gidicem kalp atışı duyulur dedi doktor. Tam 6 haftalık olucak çok endişeliyim

Merhaba canım benimde tam 5.haftada kahverengi akıntım oldu korkuyla gittik yatak istirahati verdi. Cuma günü kontrole gidicem kalp atışı duyulur dedi doktor. Tam 6 haftalık olucak çok endişeliyim

Hayirli haberlerini aliriz insallah.

Bugün son adetime gore 6+6 doktora gore 6+2 deyiz. Karnim ağrıyor die gittim doktora ve kalp atışlarını duyduk cok şükür. Az bi kanama var dedi dusuk önleyici ilac ve vitamin verdi kan tahlili idrar istedi yari sonuclar icin tekrar gidicem. Cok mutlu oldum bugun insallah daim olur. Darisi isteyen herkesin basina

Evet bugun sonuclar cikti. Doktor d vitamini 70 lerde cok yuksek dedi. D vitaminini birak kullanma artik dedi ama bn zaten kullanmiyorum. Ama normalde folik asit die folibol kullanirken ozeldeki bi doktor diofol die bi ilac verdiydi hem folik asit bem devit3 ve vitaminler var dediydi. Baktim d vitamini fazlaymis onda e bende de articak kullanirsam. Simdi eskisine folibol e dondum. Ozeldeki doktor zltln hic test mest yapmadan verdiydi ilaci. Devlettekiler tabi bikaci daha iyi bnce.. durum bu gelismeleri yine paylasicam

Evet bugunde bir doktor randevumuzdan geldik. Bebisimizi yine gorduk. Poposu ve basi bello 2.3cm civarindaymis tam 9+0daymisiz yani gününde gidior. Multivitamini kesti doktor geri kalanlara devam.. 3hafta sonra tekrar goruselim dedi. Kalp atislarini yine duyduk bu sefer daha guclu masallah benim bebikimin. He bu arada ben bir dusuk yaptigim icin ilk 3 ay iliski onermiyoruz dedi. Zaten yapmioduk bizde isabet olmus. allah insallah saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleri de gosteriri. Bugünlük de bu kadr bidahaki doktor kontrolunde gorusmek uzre

Back
X