- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi hayatumuttur
Adetime 2 gün var arkadaşlar belirtilerim yoğun diye test yaptırdım 37.85 çıktı pazartesi tekrar gidecem ama zaman da geçmiyor takıldım yani bu durumda olan oldu mu acaba çok düşük mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence gayet normal benim adeti 2 gün geçtiğinde 10 çıkmıştı doktor ona bile sağlıklı gebelik olabilir dedi ama malesef kimyasal gebelik oldum senin adet günün bile gelmemiş o zaman yükselir insallahAdetime 2 gün var arkadaşlar belirtilerim yoğun diye test yaptırdım 37.85 çıktı pazartesi tekrar gidecem ama zaman da geçmiyor takıldım yani bu durumda olan oldu mu acaba çok düşük mü?
Kimyasal gebelikk. Nedirkii dis gebeligi.duydum.ama bunu.hic duymadimbence gayet normal benim adeti 2 gün geçtiğinde 10 çıkmıştı doktor ona bile sağlıklı gebelik olabilir dedi ama malesef kimyasal gebelik oldum senin adet günün bile gelmemiş o zaman yükselir insallah
kanda beta hgc değeri pozitif çıkıyor ama sonra artmıyor. bebek ve kese görünmüyor sonra zaten beta hgc değeri düşmeye başlıyor kanaman oluyor ve gebelik sonlaniyor buna diyorlar kimyasal gebelikKimyasal gebelikk. Nedirkii dis gebeligi.duydum.ama bunu.hic duymadim
Aslindaaa.cok.uzucuuu.bi anda hevesleniyosunnnn.kisa bi surede bitiyo;(((kanda beta hgc değeri pozitif çıkıyor ama sonra artmıyor. bebek ve kese görünmüyor sonra zaten beta hgc değeri düşmeye başlıyor kanaman oluyor ve gebelik sonlaniyor buna diyorlar kimyasal gebelik
aynenAslindaaa.cok.uzucuuu.bi anda hevesleniyosunnnn.kisa bi surede bitiyo;(((
hayırlı olsun cnm çok sevindim :) sağlıkla kucağına alırsın insallahEvet değerim arttı 3 gün sonra 137 oldu bugünde gittim keseyi gördüm ama küçük 4 hafta 5 günlük dedi ama son adetime gore 5 hafta 4 günlük bidaha 2 hafta sonra gidecem inşallah her şey yolundadır..
Evet cnm 2 yasında oğlum var allah nasip ederse araların da 3 yaş olacak bakalım..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... İkinci gebelik mi ?
Benim ikinci
Allah sağ salim kıcağımıza almayı nasip etsin![]()