Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, yumurtlama günümden 10 gün sonra yani bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Reglime 4 gün var,hcg degerim 6.14 çıktı doktora gostermedim sonucu az önce telefondan öğrendim. 9 aydir korunmuyoruz sizce değer nasıl?
Yarından sonra tekrar yaptır canım önemli olan sayı değil iki kat artması diye biliyorum. Çok çok erken yaptırdığın için de değerin böyle düşük olması normal bence.
Yarından sonra tekrar yaptır canım önemli olan sayı değil iki kat artması diye biliyorum. Çok çok erken yaptırdığın için de değerin böyle düşük olması normal
Merhaba arkadaşlar, yumurtlama günümden 10 gün sonra yani bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Reglime 4 gün var,hcg degerim 6.14 çıktı doktora gostermedim sonucu az önce telefondan öğrendim. 9 aydir korunmuyoruz sizce değer nasıl?
Ben adetime 3 gün kala yapmıştım yumurtlamadan 13 gün sonra dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı iki gün sonra tekrar yaptım kırmızı çıkti gittim kan verdim 169.70 çıktı yani demem iki senin ki biraz düşük beklemen şart olsa bile geç döllenme olabilir
Canım beklenen günden erken yapmışsın düşük çıkması normal, 5 ten yukarısı hamilelik şuphesidir. 2 günde bir kan ver bak değerlerine iki kat arttıysa çok iyi
Bekledim sabrettim bugün regl olmayınca kan testi yaptırdım kizlar, simdi baktim sonuc 121 saka gibi geliyo inanki hamilemiyim simdi ben yani degerim nasil ilerlemiş heyecan yaptım su an