Beta hcg değeri anlayan var mı? Yardım!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Serim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Serim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
10
1
1
30
IMG_2135.webp
Kızlar selam aşılama yaptırmıştım bugün 14. gün Kan testi verdim ama arada iki gün hafta sonu girdi merak da ettim sonıçtan anlayan biri var mı yani kendimi her ihtimale hazırladım yardımcı olursanız sevinirim doktorum 5 ve üstüyse pozitif dedi ama ben anlamadım pozitif değil gibi

Değeriniz 12.41
Doktorunuz 5 ve üzeri pozitif dediyse
Demek ki sonucunuz pozitif

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Yaaa gerçekten mi şuan heyecan yapmak istemiyorum beş yıldır bebek bekliyoruz

Eki Görüntüle 3622150 Kızlar selam aşılama yaptırmıştım bugün 14. gün Kan testi verdim ama arada iki gün hafta sonu girdi merak da ettim sonıçtan anlayan biri var mı yani kendimi her ihtimale hazırladım yardımcı olursanız sevinirim doktorum 5 ve üstüyse pozitif dedi ama ben anlamadım pozitif değil gibi
Pozitif ama 2 gün sonra bir daha verin artış önemli

Kızlar yanlış anlamayın ama tekrar sorucam pozitif eminsiniz değil mi şuan çok heyecanlandım yani bu duyguların tarifi yok bende

Kızlar yanlış anlamayın ama tekrar sorucam pozitif eminsiniz değil mi şuan çok heyecanlandım yani bu duyguların tarifi yok bende
Pozitif canım testı verdıkten 2 gun sonra aynı saatlerde tekrar ver 2 kere daha versen artıs 2 kat oluyorsa saglıklı ilerliyor denilebilir beya 1500 den sonra da keseyi gormeye godebılırsın

Teşekkür ederim pazartesi günü tekrar gideceğim zaten inşallah herşey sağlıkla ilerler Rabbim kolaylıkla nasip etsin sizimde ne dileğiniz carsa kabul etsin

Kızlar tekrar selam bu sabah tekrar kan tahlili verdim bu sefer düşük çıktı sizce neden kendime dikkat de ediyorum 😔
IMG_2143.webp

Eki Görüntüle 3622150 Kızlar selam aşılama yaptırmıştım bugün 14. gün Kan testi verdim ama arada iki gün hafta sonu girdi merak da ettim sonıçtan anlayan biri var mı yani kendimi her ihtimale hazırladım yardımcı olursanız sevinirim doktorum 5 ve üstüyse pozitif dedi ama ben anlamadım pozitif değil gibi
Pozitif hayırlı olsun canım ❤️

Evet pozitif ama daha çok yeni belli ki değer yeni yükselmeye başlamış tam 48 saat sonra aynı yerde kan verin.

Yarın doktora gidiceğim inşallah umut verici konuşur
Sizi üzmek istemem ama ümit bağlamayın çok bende 4 kimyasal 1 düşük geçirdim değeriniz zaten düşükmüş hepten düşmüş zannetmiyorum o yüzden ama üzülmeyin bu bir engel değil ben son kimyasalımdan sonraki ay hamile kaldım size de nasip olur inşallah

Yarın doktora gidiceğim inşallah umut verici konuşur
Malesef umut yönü kalmamış kimyasal geçirmişsin sonlanmış doktorlar bu durumu gebelikten dahi saymıyor sadece hormon yükselip alçalıyor en azından gebe kalabilmişsin gibi düşün bu iyi bir işaret kimyasal sonrası hemen sağlıklı hamile kalan çok var

Zaten yarım bi sevinç vardı içimde hayırlısı rabbim isteyen herkese versin

Zaten yarım bi sevinç vardı içimde hayırlısı rabbim isteyen herkese versin
Maalesef kimyasal gebelik geçirmişsin ama bence bu bile çok güzel birşey benim çok hastam var kimyasaldan sonra hemen hamile kalan insAllah rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin en kısa zamanda ♥️

Amin inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ne diyim ama benim kanamam olmadı henüz

Back
X