Beta hcg değeri artış iyi mi?

Usagiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
1.021
510
43
.

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar. 6aralıkta 52,7ile gebeliğimi öğrendim.
6aralık 52
8aralık 110
12aralık 430
Normal mi acaba. Yani az mı artıyor acaba
Tam olması gereken şekilde artmış. %66 bile artsa iyiydi. Sizinki %100 artmış maşallah..

Tam olması gereken şekilde artmış. %66 bile artsa iyiydi. Sizinki %100 artmış maşallah..
Ya öyle mi diyorsunuz. 🙏🏻🌺 ama mesela sat’a göre 5 haftalık ama bu 5haftalık ilet uyumlu mu ki

Biraz geç tutunmuş sanki ama artış çok iyi. Tam olması gerektiği gibi. 👍

Ya öyle mi diyorsunuz. 🙏🏻🌺 ama mesela sat’a göre 5 haftalık ama bu 5haftalık ilet uyumlu mu ki
O herkeste aynı olmuyor ki, önemli olan düzenli artış. Bazen geç döllenme olabiliyor. Benim ilk gebeligimde bat günü 106 iken ikinci gebelikte 21'di.

Katlanarak artmış maşallah gayet iyi,stres yapmadan böyle şeyleri düşünmeden keyfini
Çıkarın bu sürecin💕

O herkeste aynı olmuyor ki, önemli olan düzenli artış. Bazen geç döllenme olabiliyor. Benim ilk gebeligimde bat günü 106 iken ikinci gebelikte 21'di.
Ay ne güzel. İnş dediğiniz gibi düzenli artışla devam eder 🙏🏻

Katlanarak artmış maşallah gayet iyi,stres yapmadan böyle şeyleri düşünmeden keyfini
Çıkarın bu sürecin💕
Yaa allah razı olsun düşünmiim di mi 2kaybım var o yüzden istemeden de olsa tedirginlik var

Evet yumurtlama geç olduysa takvime göre birkaç gün geriden gelir. Değeri de ona göre birkaç gün geriden yükselir. Bir sorun yok. 👍
Yumurtlama 20kasımdı benim ondan kaynaklı olabilir mi canım yani değeri böyle öğrenmem

Anlıyorum canım zamanında bende çok taktım inan herşey olacağına varıyor.keyfine bak olumlu düşün herşey güzel olacak inş
İnş canım güzel dileğin için allah razı olsun 🙏🏻❣️ Doktoruma yazdım sabah değeri sadece tek kelime ile güzel yazmış.

Back
X