Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile hekiminde kan veriyorum şuanlık Doktorum ile görüşemedim hala malesef bilmiyorm değer 3000 olunca gideceğim doktora cuma günü öğrendim bende dış gebelik olayından endişeliyim biraz onun içinde artış hızına bakmak gerekiyormuş galibaKaç haftalık güzel artmış
Adet olduğun günü söyle bileyimaile hekiminde kan veriyorum şuanlık Doktorum ile görüşemedim hala malesef bilmiyorm değer 3000 olunca gideceğim doktora cuma günü öğrendim bende dış gebelik olayından endişeliyim biraz onun içinde artış hızına bakmak gerekiyormuş galiba
Eylül 3 de oldum 6 eylülde bitti pcos hastasıyım düzenli adet olmuyorum ortalama olarak döngüm 38günAdet olduğun günü söyle bileyim
Muhtemelen geç döllenmiş yoksa şuan kalp atışını duyman lazımdıEylül 3 de oldum 6 eylülde bitti pcos hastasıyım düzenli adet olmuyorum ortalama olarak döngüm 38gün
Dediğim gibi pcos hastasıyım yumurtlama dönemim belli olmuyor tedavisiz kalmam bile çok iyi benim içinMuhtemelen geç döllenmiş yoksa şuan kalp atışını duyman lazımdı
benimde öyle canım düzensiz adet yumurtlamam bile yoktuDediğim gibi pcos hastasıyım yumurtlama dönemim belli olmuyor tedavisiz kalmam bile çok iyi benim için
Şuan korkup gidip kan tahlili yapamıyorum idrarda gördümbenimde öyle canım düzensiz adet yumurtlamam bile yoktu
Ben idrarda gördüm hiç şüphelenmemiştim birde tamamen tesadüf olarak can sıkıntısına test yaptm silik şekilde çıktı ikinci test yaptım oda öyle çıkınca gittim sağlık ocağına kan verdim şimdi değerin artmasını bekliyorumŞuan korkup gidip kan tahlili yapamıyorum idrarda gördüm
Bende öyleydi ya 3 ayda bir adet görüyordum çocuk düşünene kadar snra doktorum bana 6 ay doğum kontrol hapı verdi yumurtalığın alışması için sonra haziranda bıraktık ilacı kendin dene 6 ay da olmazda tedaviye başlarız dedi ilk ay olmadı felan sonra yumurtalık testi aldım yine olmadı tutruramadım galiba eylülde Aslan pençesi çayı içtim her sabah keçiboynuzu özü yedim 1 kaşık yumurtlamamı da kendim takip ettim akıntılardan şuan hamileyim ve planlamama rağmen beklemiyordum gerçekten sürpriz oldubenimde öyle canım düzensiz adet yumurtlamam bile yoktu
Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahBende öyleydi ya 3 ayda bir adet görüyordum çocuk düşünene kadar snra doktorum bana 6 ay doğum kontrol hapı verdi yumurtalığın alışması için sonra haziranda bıraktık ilacı kendin dene 6 ay da olmazda tedaviye başlarız dedi ilk ay olmadı felan sonra yumurtalık testi aldım yine olmadı tutruramadım galiba eylülde Aslan pençesi çayı içtim her sabah keçiboynuzu özü yedim 1 kaşık yumurtlamamı da kendim takip ettim akıntılardan şuan hamileyim ve planlamama rağmen beklemiyordum gerçekten sürpriz oldu
İnşallah hepimizinRabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Dış gebelikte değerler düzensiz artış olur iki katı olmaz yaşadığım için biliyorum canım içini ferah tut gayet güzel artmış rabbim gönlüne göre versin zamanı geldiğinde kucağına almak nasip etsinaile hekiminde kan veriyorum şuanlık Doktorum ile görüşemedim hala malesef bilmiyorm değer 3000 olunca gideceğim doktora cuma günü öğrendim bende dış gebelik olayından endişeliyim biraz onun içinde artış hızına bakmak gerekiyormuş galiba
Amin canım inşallahDış gebelikte değerler düzensiz artış olur iki katı olmaz yaşadığım için biliyorum canım içini ferah tut gayet güzel artmış rabbim gönlüne göre versin zamanı geldiğinde kucağına almak nasip etsin