Beta hcg değeri az yükselenler

Pandam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
39
9
1
25
Adetim bir gün geçtiğimde test yaptırdım beta hcg 121 çıktı daha çok küçük dediler iki gün sonra gel dediler gittim bugün 203 çıktı geçen sefer öğlen 12 de testi yaptırdım bugün sabah 8.30 da değerin tam yükselmemiş iki gün sonra tekrar gel dediler sağlıklı gebelik midir değil midir emin oluruz dedi sahte gebelik diyor ne demek istedi anlamıyorum yardımcı olur musunuz kızlar

Adetim bir gün geçtiğimde test yaptırdım beta hcg 121 çıktı daha çok küçük dediler iki gün sonra gel dediler gittim bugün 203 çıktı geçen sefer öğlen 12 de testi yaptırdım bugün sabah 8.30 da değerin tam yükselmemiş iki gün sonra tekrar gel dediler sağlıklı gebelik midir değil midir emin oluruz dedi sahte gebelik diyor ne demek istedi anlamıyorum yardımcı olur musunuz kızlar
Aynı yerde mi verdin kanı? Bence aşırı az yükselme yok kendi ağzınla söylüyorsun arada baya saat farkıda var normali evet 2 katı artması ama %60 artması da normal kabul edilebilir. Aynı saatte kan vermeye özen göster ve olumlu düşün olumlu olsun

Aynı yerde mi verdin kanı? Bence aşırı az yükselme yok kendi ağzınla söylüyorsun arada baya saat farkıda var normali evet 2 katı artması ama %60 artması da normal kabul edilebilir. Aynı saatte kan vermeye özen göster ve olumlu düşün olumlu olsun
Evet aynı yerde vermiştim kanı doktor da dedi 4 saat var etkisi olabilir bununda diye çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz😊

Merhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasıl

Merhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasıl
Senin de bence çok yeni iki gün sonra tekrar kan vermenstenebilir bu sonuç hamilesin demek zaten hayırlı olsun bebişler sağlıklı gelsin inşallah bu ilk zamanlar dikkat etmen gerekiyormuş

Merhaba. Sizde sonuc ne oldu? Aynı durumu yaşıyorum ben de :KK43:
Kan verdiğiniz yer sağlık ocağı falan sa söylediklerine pek kulak asmayın derim çünkü benim ilk gebeliğimde hcg 697 çıkmıştı bana çok sevinme belli birşey yok demişti halbuki vardı kadın doğum doktoruna gidin

Bence gayet sağlıklı bir değer atıyorlar ...
Sen içini ferah tut

6+4 e ulaştım çok şükür ama kese dışında kanama olduğunu düşük tehlikem olduğunu söyledi doktorum
Bende ill gun 81, sonra 120 cikti (2 gun.sonra) doktor diş gebelik söyledi. Malesef artım 2 katı değil. Siz keseni gördünüzmü anladığım kadarile? Sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza.

Bence gayet sağlıklı bir değer atıyorlar ...
Sen içini ferah tut
Evet ama bir doktor vardı gittim kalp atışı gözüküyor dedi ama dinletmedi bile düşük riskin var dedi kanama varmış kese dışında bilginiz var mı acaba durumun riski nedir diye normal kanamam yok bile ama çok korkuyorum

Bende ill gun 81, sonra 120 cikti (2 gun.sonra) doktor diş gebelik söyledi. Malesef artım 2 katı değil. Siz keseni gördünüzmü anladığım kadarile? Sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza.
Evet keseyi de gördüm bebişimi de kalp atışını da doktor görmüş ama dinlenecek kadar değil dddi dinletmedi bile. Amin inşallah tüm hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız inşallah kıcaklarımıza, değeriniz normale dönebilir bence çok yeni çünkü folik asit avokado ceviz alın mutlala

Evet ama bir doktor vardı gittim kalp atışı gözüküyor dedi ama dinletmedi bile düşük riskin var dedi kanama varmış kese dışında bilginiz var mı acaba durumun riski nedir diye normal kanamam yok bile ama çok korkuyorum
İlaç verdi mi
Ben 8–13 arası sürekli kanama yaşadım kırmızı kahve değişiyordu ilaç kullandım ikizler m var şimdi

İlaç verdi mi
Ben 8–13 arası sürekli kanama yaşadım kırmızı kahve değişiyordu ilaç kullandım ikizler m var şimdi
Allah sizlere bağışlasın 🙏Evet progesteron diye ilaç verdi fitil olarak al dedi 200 mg iki tane günde. Benim hiç kanamam yok ama içerden varmış kese dışında

Evet keseyi de gördüm bebişimi de kalp atışını da doktor görmüş ama dinlenecek kadar değil dddi dinletmedi bile. Amin inşallah tüm hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız inşallah kıcaklarımıza, değeriniz normale dönebilir bence çok yeni çünkü folik asit avokado ceviz alın mutlala
Malesef :(( dış gebelik oldu benimki, ultrasona girdim. Şükür tüpde değil ama, tam tüpden cikib rahmin ağzında kalmış :( erken fark ettiğim ve hcg düşük olduğu için 1 doz iğne yeterli dedi doktor. Ben kurtajin ardindan hemen hamile kalmışım, bence onun için böyle oldu, rahim tam kendine gelmemis hamile kalmak cok sagliksiz, yaşadım gördüm.
Inşallah siz saglikla alırsınız kucağınıza!!!!

Malesef :KK43:( dış gebelik oldu benimki, ultrasona girdim. Şükür tüpde değil ama, tam tüpden cikib rahmin ağzında kalmış :KK43: erken fark ettiğim ve hcg düşük olduğu için 1 doz iğne yeterli dedi doktor. Ben kurtajin ardindan hemen hamile kalmışım, bence onun için böyle oldu, rahim tam kendine gelmemis hamile kalmak cok sagliksiz, yaşadım gördüm.
Inşallah siz saglikla alırsınız kucağınıza!!!!
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah tekrar acısını göstermesin 😞 en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alma imkanınız olur inşallah

Back
X