Beta hcg değeri düşük mü

halimizyaman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
2
0
1
29
Merhaba sat 28.06.2025 17 ağustosta kahverengi akıntım başladı akşam acilde beta hcg değeri 956 çıktı adetime daha bir hafta var. ertesi gün doktor iki günde bir kan ver dedi. Sonrakinde 1395 olmuş. normal midir sizce

Merhaba sat 28.06.2025 17 ağustosta kahverengi akıntım başladı akşam acilde beta hcg değeri 956 çıktı adetime daha bir hafta var. ertesi gün doktor iki günde bir kan ver dedi. Sonrakinde 1395 olmuş. normal midir sizce
2 gün aradan sonra mı çıktı bu değer ? Evet az artmış ama 2 gün sonra bir daha verin aynı saatlerde aynı hastanede mi yaptınız bu da önemli

kese 6mm görüldü ve kese günü kan değerim 2800 çıktı iki gün sonra 3100 çıktı. bazı yerlerde kese gözükmüş betanın önemi yok deniyor bilgisi olan var mı?
ayrıca sizin in umutluyum, daha çok erken safhada değeriniz yeterince artmış bence

Az artmış evet takip gerektirir mutlaka dış gebelik gibi olasılağa karşı zaten kahve lekelenmede şüpheli bir durum

kese 6mm görüldü ve kese günü kan değerim 2800 çıktı iki gün sonra 3100 çıktı. bazı yerlerde kese gözükmüş betanın önemi yok deniyor bilgisi olan var mı?
ayrıca sizin in umutluyum, daha çok erken safhada değeriniz yeterince artmış bence
Muhtemelen sizin keseye kadar düzenli artmış en az 1500 değerle oluşmuş oluyor kese vajinal gözükebiliyor oda kese oluştuktan sonra yavaşlıyor değer önemi kalmıyor keseden sonra arkadaşın durumu farklı

Back
X