Merhaba kızlar, bugün adet günümdü önce gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm sonra hemen kanda baktırdım 439 çıktı sizce normal mi? Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok doktora ne zaman gitmeliyim değerim yükselir mi?Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum ya bişey olursa diye değerim falan düşerse diye inanamıyorum hiçCok guzel bence :)masallah
Pazartesiyide beleyebilirsin.Cuma'da gidebilirsingorunur kesen diye tahmin ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum ya bişey olursa diye değerim falan düşerse diye inanamıyorum hiç
Çok teşekkür ederim gerçekten, ne iyi geldin :)Gorene kadar pek inanamiyor insan :) ama degerin sebepli dusunecegin bisy yok olumsuz,cunku cidden iyi.
Biraz sabretmek lazim doktora kadar
Çok teşekkür ederim gerçekten, ne iyi geldin :)
teşekkürler:) sizde hamilemisinizBence gayet iyi :)
Yok canım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şuan adetimi bekliyorım bakalım :)teşekkürler:) sizde hamilemisiniz
İnşallah en kısa sürede mutlu haberi paylaşırsın canım :)Yok canım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şuan adetimi bekliyorım bakalım :)
Teşekkür ederim canım ınşallah:)İnşallah en kısa sürede mutlu haberi paylaşırsın canım :)
Canım artışın iyi adetin geçtikten sonra değerlerin daha çabuk yükseliyor zaten. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah :)Kızlar bnmde reglden 2 gün önce 20.88 di regl günü 58.11 2 günde 3 kata yakın artış iiyi demi 2 gün sonra tekrar vericm
Amin cnm inşallah bugun tekrar vericem yarında Dr a gidicem bakalımCanım artışın iyi adetin geçtikten sonra değerlerin daha çabuk yükseliyor zaten. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah :)
Amin cnm inş haberdar edelim birbirimiziGüzel haberle gel inşallah cnm:) Bende yarın doktora gidicem keseyi görelim dedi ama stresliyim bende inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?