beta hcg değeri hakkında yardım???

gzm_gzm

gülümse:)
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
38
30
3
Merhaba kızlar, bugün adet günümdü önce gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm sonra hemen kanda baktırdım 439 çıktı sizce normal mi? Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok doktora ne zaman gitmeliyim değerim yükselir mi?Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Cok guzel bence :)masallah
Pazartesiyide beleyebilirsin.Cuma'da gidebilirsin gorunur kesen diye tahmin ediyorum.

Çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum ya bişey olursa diye değerim falan düşerse diye inanamıyorum hiç

Gorene kadar pek inanamiyor insan :) ama degerin sebepli dusunecegin bisy yok olumsuz,cunku cidden iyi.
Biraz sabretmek lazim doktora kadar

Çok teşekkür ederim gerçekten, ne iyi geldin :)

Benim regl tarihimden 2 gun once 65.97 cikmisti canim.
Adetimin gectigi 6.gun doktora gittim gorduk keseyi cok sukur.
Sen Cuma'ya al istersen randevunu :)❤
En azindan doktorunla gorusmus olursunnn

Çok sevindim canım o zaman yakında kalp atışını da duyarsınız inşallah :) Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin. Bende cumaya alıyorum randevumu:)

Kızlar bnmde reglden 2 gün önce 20.88 di regl günü 58.11 2 günde 3 kata yakın artış iiyi demi 2 gün sonra tekrar vericm

Kızlar bnmde reglden 2 gün önce 20.88 di regl günü 58.11 2 günde 3 kata yakın artış iiyi demi 2 gün sonra tekrar vericm
Canım artışın iyi adetin geçtikten sonra değerlerin daha çabuk yükseliyor zaten. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah :)

Güzel haberle gel inşallah cnm:) Bende yarın doktora gidicem keseyi görelim dedi ama stresliyim bende inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Merhaba canim degerlerin masallah cok guzel Allah hayirlisiyla yavrunu kucaklayip koklamayi nasıp etsin sagliklica ..

Ben adete 6 g7n kala kanda baktirmistim 463 cikmisti 3. Ayda tek yumurta ikizi oldugunu ogrenmistim ...

Degerlerin guzel yani canim hayirli ugurlu olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…