Beta hcg değeri hakkında

masaline

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
68
13
3
29
Kızlar selam 2 ay üst üste kimyasal yaşadım değerler düşüktü ama kimyasalda en fazla değer 67 idi şimdi ise battan sonra 6 gün geçti bugün beta verdim 357 çıktı değerim bu değerle kimyasal yaşayan varmı yoksa değer çokmu düşük
Neden diye sorarsanız ilk kızımda battan 1 gün sonra 1300 ile öğrenmiştim sevgiler saygılar lütfen görün ve bişeyler yazın😀🥰

Kızlar selam 2 ay üst üste kimyasal yaşadım değerler düşüktü ama kimyasalda en fazla değer 67 idi şimdi ise battan sonra 6 gün geçti bugün beta verdim 357 çıktı değerim bu değerle kimyasal yaşayan varmı yoksa değer çokmu düşük
Neden diye sorarsanız ilk kızımda battan 1 gün sonra 1300 ile öğrenmiştim sevgiler saygılar lütfen görün ve bişeyler yazın😀🥰
Degerin kac oldugu onemli degil 2 günde bir kan verip 2 kat artmasj önemli umarım yükselir 🤍🙏🥰

Değer önemli değil ki ben de 34le öğrendim çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum. 2 günde bir artış önemli 🌸

Bence de değer önemli değil, tahmini adet tarihinizi yanlış hesaplasanız bile tüm betahcg hesabı değişir, ben hiç betahcg yaptırmadım mesela kaset testte pozitifi görüp 2 hafta sonra gittim doktora ve keseyi görünce betaya bakmadı bile 😊 düzenli şekilde artsın yeter 🥰

Bence de değer önemli değil, tahmini adet tarihinizi yanlış hesaplasanız bile tüm betahcg hesabı değişir, ben hiç betahcg yaptırmadım mesela kaset testte pozitifi görüp 2 hafta sonra gittim doktora ve keseyi görünce betaya bakmadı bile 😊 düzenli şekilde artsın yeter 🥰
Ben kızımda 1300 öğrendim sonra dr kontrolu ile devam ettim şimdi 3 ay aralıksız 2 kimyasal bide. 357 olunca bu da mı kimyasal acaba diye düşnüyorum😅

Değer önemli değil ki ben de 34le öğrendim çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum. 2 günde bir artış önemli 🌸
Ay maşallah inşallah kucağına alırsın sağlıklıca bebişini🥰
Ayrıca değer önemli ben 2 kimyasal yaşadım ya 2 ay üst üste bu 3. Ay ama kimyasala göre biraz yüksek ama haftaya göre biraz düşük bir değer 😅

Ay maşallah inşallah kucağına alırsın sağlıklıca bebişini🥰
Ayrıca değer önemli ben 2 kimyasal yaşadım ya 2 ay üst üste bu 3. Ay ama kimyasala göre biraz yüksek ama haftaya göre biraz düşük bir değer 😅
Değer önemli ama 2 kat artıyorsa bence sorun yok sağlıklı bir gebelik oluyor Allah kucağına almayı nasip etsin

Tamam 6 ay korunadık biz ama olmuyordu çocuğum nedenini anlamıyorduk çünkü yumurtalıklarım çok güzelmiş maşallah diyeyim
Dr dediki 1 sene bekle olmazsa eşinden baktırsın dedi ama bu erkekler için zor bir durum yani anla işte eşim bu doktorun dediklerinden sonra çok bozuldu çok üzüldü

Bende hersey normal 3 aylık evliyim eşim test falan yaptırmadı ben yaptirdim hersey normal dedi doktor
Dr bana o gittiğimiz ay gynositol verdi ve ben 15 gün içinde gebe kaldım gynositol dediğimiz şey yumurtalıklarını açıyor sperm içine çok kolay giriyor toz şeker gibi sabah aç karnına suyla karıştırıp içiyorsun ben 15 gün sonra hamile kaldım ve çok şaşırmıştık

Bende hersey normal 3 aylık evliyim eşim test falan yaptırmadı ben yaptirdim hersey normal dedi doktor
Bu olay 4 sene önceydi ellerinden öper bir kızım var 3 yaşında
Sonra kuzenimden de hiç problem yok 3 ay önce dedimki gynositol al kullan dedim 500 tl mi ne olmuş ve artık eczanelerden çoğu yerden kaldırılmış zaten faydalı olan her ilaç kaldırılıyor neyse oda aldı 10 15 gün içinde oda gebe kaldı ister İnternete bak ister doktora sor gynositol u ben tavsiye ediyorum

Back
X