- 6 Kasım 2022
- 75
- -72
- 18
- 24
- Konu Sahibi Duygusuzkadinx
-
Öncelikle hayırlı olsun hamilesiniz tabiki.Beta hcg 61.04 çıktı kesin hamile denilebilirmi yoksa bu sonuç düşükmü dün sabah verdim kan ve adetime 5 gün vardı.şişkinşik bulantı şikayeti ile şüphelendim. Sizce kimyasal falan olabilirmi adetime 4 gün var hamile olma olasılığım yok olabilirmi..
Çokk teşekkür ederimm amin isteyen herkese nasip olsun insan ister istemez şüpheye düşüp kalıyor emin olmak istiyorum çarsamba dr gidicem indallahÖncelikle hayırlı olsun hamilesiniz tabiki.
Değeriniz gayet güzel bide regle 4 gün var yani zaten değerin kaç çıktığı önemlidir değil önemli olan iki günde bir en az iki katı artış olup olmadığı inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin inşallahÇokk teşekkür ederimm amin isteyen herkese nasip olsun insan ister istemez şüpheye düşüp kalıyor emin olmak istiyorum çarsamba dr gidicem indallah
Teşekkür ederim yani 8 mayıs 61 sonucum 14 mayısa kese görebilir miyim kadın doğuma gideceğim de. Gitmeden önce 2 günde bir kan vermeyi düşünüyorum çarşamba da keseyi görebilirmiyim acaba çok heyecanlıyım. Ve endişeli öncesinde 2 kayınım oldu sanki hiç hamile kalmamış gibi sonuç pozitif olduğunu bile bile şüphe duyuyorum korkudan oyüzden sizinle paylaşmak istedimDeğer referans aralığına göre beşten ya da ondan yukarı olduğu sürece pozitiftir, senin ki net pozitif, dusuk değer mi değil mi diye yorum yapılmaz, erken fark etmişsin o kadar, kimyasal olup olmadığını düzenli artış takibi yaparak anlayabiliriz, asla tek değerle sağlıklı mı sağlıksız mi yorumu da yapılmaz, iki günde bir aynı yerde aynı saatlerde test verilir, yüzde atmış ila iki katı arasında artış var mı diye bakılır, beta1500 ile vajinal, 3000ile karından usg ile kese görünebilir, hayırlısıyla gelişir inşallah
Hayırlı olsun gebeliğinizBeta hcg 61.04 çıktı kesin hamile denilebilirmi yoksa bu sonuç düşükmü dün sabah verdim kan ve adetime 5 gün vardı.şişkinşik bulantı şikayeti ile şüphelendim. Sizce kimyasal falan olabilirmi adetime 4 gün var hamile olma olasılığım yok olabilirmi..
Ayy inşallah çok heyecanlıyım dış gebelik kimyasal vs hep aklımı kurcalıyordu birkaç arkadaşımda bata 5 gün kalaya göre yüksek bir değer bellki ikiz de çıkabilir dış gebelikte olabilir dedi çünkü hcg iki türlü yüksek çıkabiliyomuş bir ikiz gebeliklerde ikincisi dış gebelikteHayırlı olsun gebeliğinizsonuca göre kesin hamilesiniz. 5 gün kala için çok iyi bir sonuç kimyasal olduğunu sanmıyorum
Hayır ya dış gebelikte bunun bir bağlantısı yok gayet güzel yerleşmeniz olmuş demektir bu sadece yediğinizi içtiğinize dikkat edin kendinizi çok yormayın ve tadını çıkarınAyy inşallah çok heyecanlıyım dış gebelik kimyasal vs hep aklımı kurcalıyordu birkaç arkadaşımda bata 5 gün kalaya göre yüksek bir değer bellki ikiz de çıkabilir dış gebelikte olabilir dedi çünkü hcg iki türlü yüksek çıkabiliyomuş bir ikiz gebeliklerde ikincisi dış gebelikte
Zannetmiyorum iki kat artsa da 480-500civarinda olur, çok erken olur, randevu 18i falan olsa daha iyi olabilirmiş, nasip git bakalımTeşekkür ederim yani 8 mayıs 61 sonucum 14 mayısa kese görebilir miyim kadın doğuma gideceğim de. Gitmeden önce 2 günde bir kan vermeyi düşünüyorum çarşamba da keseyi görebilirmiyim acaba çok heyecanlıyım. Ve endişeli öncesinde 2 kayınım oldu sanki hiç hamile kalmamış gibi sonuç pozitif olduğunu bile bile şüphe duyuyorum korkudan oyüzden sizinle paylaşmak istedim
Ne yaptın canım gittin mi doktoraTeşekkür ederim yani 8 mayıs 61 sonucum 14 mayısa kese görebilir miyim kadın doğuma gideceğim de. Gitmeden önce 2 günde bir kan vermeyi düşünüyorum çarşamba da keseyi görebilirmiyim acaba çok heyecanlıyım. Ve endişeli öncesinde 2 kayınım oldu sanki hiç hamile kalmamış gibi sonuç pozitif olduğunu bile bile şüphe duyuyorum korkudan oyüzden sizinle paylaşmak istedimne
Evet canım hamileyim keseyi gördük kalp atışını da dinledim çok şükür ama lekelenme tarzı kanamam var progestan yazdı dua et düşük olmasınNe yaptın canım gittin mi doktora
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah canımEvet canım hamileyim keseyi gördük kalp atışını da dinledim çok şükür ama lekelenme tarzı kanamam var progestan yazdı dua et düşük olmasın
6 haftalık oldu lekelenmem bitti şimdide diş ağrısı başladı vlla imtihandan geçiyorum napıcam bilmiyorum ya ilk 3 ay tedavi yasak diyolarAllahın izniyle bir şey olmaz inşallah canımkaç haftalık oldu bebiş
Allah kolaylık versin canım bende dün ayağımı koltuğun kenarına çarptım sağ küçük parmağım kırıldı malum gebe olunca paroldan başka bir şey önermiyorlar6 haftalık oldu lekelenmem bitti şimdide diş ağrısı başladı vlla imtihandan geçiyorum napıcam bilmiyorum ya ilk 3 ay tedavi yasak diyolar
Allah kolaylık versin canım bende dün ayağımı koltuğun kenarına çarptım sağ küçük parmağım kırıldı malum gebe olunca paroldan başka bir şey önermiyor
Valla Allah bütün hamişlere sabır ve kolaylık versin gerçektenGeçmiş olsun cmm ya napcaz böyle parol parol iç iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?