Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar adetim den 5 gün önce kan testi yapmıştım çıkmadı şu an adetim 2 gün geçti sizde hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayanlar var mı.. yardımcı olurmusunuz..?
Arkadaslar adetim den 5 gün önce kan testi yapmıştım çıkmadı şu an adetim 2 gün geçti sizde hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayanlar var mı.. yardımcı olurmusunuz..?
Kan testi ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra kendini gösterirmiş. Buna göre hesaplayabilirsiniz. Dilerseniz 3 gün daha bekleyip ev tipi test yaptırın. Silik bir çizgi görürseniz kan testi yaptırabilirsiniz.
Kan testi ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra kendini gösterirmiş. Buna göre hesaplayabilirsiniz. Dilerseniz 3 gün daha bekleyip ev tipi test yaptırın. Silik bir çizgi görürseniz kan testi yaptırabilirsiniz.
Ya aslında şöyle geç dollenme olabilir biraz geç yumurtalama oldu dedi doktor şimdi iki gün geçti inşallah hayırlısı olur.kan testini yapalı 7 gün oldu