Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değeri kaç olmalı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma günü 418 di değerim pazar günü 891 bugün tekrar kan verdim 4810 çıktı değerim. ultrasyonda kese gözüktü 5+1 haftalık hamileyim. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktorum.

Benimde adetim 4gun gecikti kan verdim 3.68 çıktı 8.gun evde silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.10.gunu kan verdim 54.43 çıktı günümde hamile kaldığımı söyledi doktorlar.

Benimde adetim 4gun gecikti kan verdim 3.68 çıktı 8.gun evde silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.10.gunu kan verdim 54.43 çıktı günümde hamile kaldığımı söyledi doktorlar.
Evet hamilesiniz 2 gün sonra kan verdiğinizde 2 kat artmış olması gerekiyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Dun verdim kan 84 çıktı doktor yavaş ilerlemiş dedi pazartesi yine kan alacak
Hakkınızda hayırlısı olsun 2 katına çıkması gerekiyordu muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorsunuz vücut onu kendi atacak üzmeyin kendinizi şükür ki sağlıklısınız hamile kalabiliyorsunuz gene olur.

Kızlar merhaba adet düzenim yok en son 3 eylülde adet oldum. 4 ekimde test yaptım negatifti geçtiğimiz cumartesi ayın 10unda kan verdim hcg 136 çıktı, salı günü ise 455 çıktı. Henüz hastaneye gidemedim bebeğim kaç haftalıktır tahmininz var mı

Mrb bende adetime iki gün kala test yaptım pozitif cikti adetimden bir gün önce de kan verdim bugün tam adet günüm ve sonuclari aldım sonuç 236,1 çıktı doktor gebelik var dedi 4 haftalik acaba 4 haftaya göre değer iyimi???

Benimde beta hcg değerim 4.50 idi daha ertesi gün yeniden kan verdim 7.50 oldu diğer gün 11 ve daha sonraki gün 13.03 oldu hepsiard arda günlerde verildi. Doktor değerin çok küçük dedi sağlıklı gebeliğin var diyemem şuan dedi. Aranızda buna benzer durum yaşayan var mı?

Benimde beta hcg değerim 4.50 idi daha ertesi gün yeniden kan verdim 7.50 oldu diğer gün 11 ve daha sonraki gün 13.03 oldu hepsiard arda günlerde verildi. Doktor değerin çok küçük dedi sağlıklı gebeliğin var diyemem şuan dedi. Aranızda buna benzer durum yaşayan var mı?
Kimyasal gebelik bu canım yüksek ihtimal değer düzenli artmamış

Merhaba benimde regl 9 gün gecikti değerim 3962 çıktı kese görünür demişti doktor sabahtan baktık çıkmadı öğleden sonra sonuçları almaya gittim kese çok çok küçük varla yok arası göründü pazartesi tekrar gidicem değerim sizce normal mi kaç haftalık olduğunuda doktorum söylemiyor daha öncesinde kimyasal gebelik geçirdim endişelenmem için sizde kaç haftalık hamileyim ?

Back
X