Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim2gunde bir takip et 2 kati artiyorsa sagliklidir hayirli olsun
Bende 15 gün önce klomen + otriville çatlatma iğnesi oldum. Adet günüm de çağırmıştı doktorum yani bugün. Karnım ağrıdığı ve göğüslerim hassaslaştığı için çok umutsuzdum ama hcg 51 çıktı. Sizce nasıl değerKızlar merhaba adetime 5 gün kala vücudumda değişiklik hissetim böyle bacaklarım falan yanıyordu ve alt karnımda bir ağrı vardı. Erken gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif Bugün de gidip kan verdim beta hcg değeri 38.8 pozitif yazıyor . Adetime dört gün nasıl sizce![]()
Ben hiç anlamam ki canım keşke yardımcı olabilseydimBende 15 gün önce klomen + otriville çatlatma iğnesi oldum. Adet günüm de çağırmıştı doktorum yani bugün. Karnım ağrıdığı ve göğüslerim hassaslaştığı için çok umutsuzdum ama hcg 51 çıktı. Sizce nasıl değer
2gunde bir takip et 2 kati artiyorsa sagliklidir hayirli olsunta
Çok iyi kesin hamile olduğunuz netleşmiştirBende 15 gün önce klomen + otriville çatlatma iğnesi oldum. Adet günüm de çağırmıştı doktorum yani bugün. Karnım ağrıdığı ve göğüslerim hassaslaştığı için çok umutsuzdum ama hcg 51 çıktı. Sizce nasıl değer
Maalesef. Hcg iki günde 2 katına çıkmadı ve 2 hafta sonra kanamam başladı kimyasal gebelikmiş.Çok iyi kesin hamile olduğunuz netleşmiştir
Çok geçmiş olsun öncelikle Denemekten vazgeçmeyin bi ay sonra gebe kalıp şu an bi kızı olan arkadaşım var umudunuzu kaybetmeyin❤Maalesef. Hcg iki günde 2 katına çıkmadı ve 2 hafta sonra kanamam başladı kimyasal gebelikmiş.
Merhabalar ne zamana kadar bu şekilde bakılıyor acaba bilginiz var mı2gunde bir takip et 2 kati artiyorsa sagliklidir hayirli olsun
1 hafta test verdim 2 günde bir. 230 a kadar çıktı daha sonra düşmeye başladı. Artış iki katı olmadığı için doktoru söylemişti zaten böyle bir ihtimalin olduğunu. Çok teşekkür ederim böyle durumlar umut oluyorÇok geçmiş olsun öncelikle Denemekten vazgeçmeyin bi ay sonra gebe kalıp şu an bi kızı olan arkadaşım var umudunuzu kaybetmeyin❤Size bi şey sorucam ne kadar süre takip edildiniz acaba kaç defa iki güne bir test yapıp baktırdınız yani
Başından beri mi iki kat olmadı acaba mesela ben 12 ile öğrendim bugün bi daha yapıldı 39 çıktı Sizin başından beri mi artmadı acaba bi anda mı artmamaya başladı1 hafta test verdim 2 günde bir. 230 a kadar çıktı daha sonra düşmeye başladı. Artış iki katı olmadığı için doktoru söylemişti zaten böyle bir ihtimalin olduğunu. Çok teşekkür ederim böyle durumlar umut oluyor![]()
Yok hiç problem değil inşallah sağlıklı bir hamileliktir. Adetimin başlayacağı gün 51 le öğrendim. 2 gün sonra 81 4 gün sonra 230 2 gün sonra 180 le düşmeye başlamıştı.Başından beri mi iki kat olmadı acaba mesela ben 12 ile öğrendim bugün bi daha yapıldı 39 çıktı Sizin başından beri mi artmadı acaba bi anda mı artmamaya başladıkusura bakmayın sadece korkuyorum merak ettim bu yüzden sormak istedim
Anladım çok geçmiş olsun Allah inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin size inşallahYok hiç problem değil inşallah sağlıklı bir hamileliktir. Adetimin başlayacağı gün 51 le öğrendim. 2 gün sonra 81 4 gün sonra 230 2 gün sonra 180 le düşmeye başlamıştı.
İnşallah bana da isteyen herkese de çok teşekkür ederimAnladım çok geçmiş olsun Allah inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin size inşallah![]()
Benim de sizin gibi olacak sanırım 35le başladı 76 oldu 4 gün sonra yarın tekrar gidicem ama test yapıyorum hala pozitif çıkıyor düşüşe geçmesi 1 haftayı alacak sanırım1 hafta test verdim 2 günde bir. 230 a kadar çıktı daha sonra düşmeye başladı. Artış iki katı olmadığı için doktoru söylemişti zaten böyle bir ihtimalin olduğunu. Çok teşekkür ederim böyle durumlar umut oluyor![]()
Adet başlangıç günümden 9 gün sonra başladı düşmeye benim 2 haftayı geçti maalesef hala sıfırlanmadı. Bekliyorum bakalımBenim de sizin gibi olacak sanırım 35le başladı 76 oldu 4 gün sonra yarın tekrar gidicem ama test yapıyorum hala pozitif çıkıyor düşüşe geçmesi 1 haftayı alacak sanırım![]()
Doktor bu durum için ilaç falan vermiyor değil mi?Benim de yarınki değerime göre şekillenecek umarım tez vakitte sağlıklı halimize döner ve sağlıklı gebeliklere sahip oluruzAdet başlangıç günümden 9 gün sonra başladı düşmeye benim 2 haftayı geçti maalesef hala sıfırlanmadı. Bekliyorum bakalım![]()
Bana vermedi doktorum sonraki adetinde gel bu ay bir işlem yapıp rahmini yormayalım dedi. Artık bir de aşılama yı deneyeceğiz. İnşallah kucaklarımız boş kalmasın Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese en yakın zamandaDoktor bu durum için ilaç falan vermiyor değil mi?Benim de yarınki değerime göre şekillenecek umarım tez vakitte sağlıklı halimize döner ve sağlıklı gebeliklere sahip oluruz![]()
Anladım çok geçmiş olsun tekrardanBana vermedi doktorum sonraki adetinde gel bu ay bir işlem yapıp rahmini yormayalım dedi. Artık bir de aşılama yı deneyeceğiz. İnşallah kucaklarımız boş kalmasın Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese en yakın zamanda