slm hnmlar bat den bir gün sonra kan verdim 98.6 çıkmıştı sat 18 aralıktı dr bir hafta sonra tekrar kan ver demişti bugun çıkan deger ise 467.0 yani 4 gün arayla sonuç ii mi ?
O kadarını söylüyorlar canım ben daha önce dış gebelik yaşadım ilk endişe bu yöndeydi çünkü değer yüksek olunca akla ilk o geliyor benim için. Benim doktorum durumu anlamadan olasılıklarla beni yormayayı tercih ediyor sanırım. Şu an çoğul gebelik kuşkusu var ancak bebeği henüz göremedik haftaya çarşamba inşallah durum netleşir
O kadarını söylüyorlar canım ben daha önce dış gebelik yaşadım ilk endişe bu yöndeydi çünkü değer yüksek olunca akla ilk o geliyor benim için. Benim doktorum durumu anlamadan olasılıklarla beni yormayayı tercih ediyor sanırım. Şu an çoğul gebelik kuşkusu var ancak bebeği henüz göremedik haftaya çarşamba inşallah durum netleşir
Dış gebelik degerler yukselmeyincemi oluyor ilk adet günümde baktirdim supelendim hamilelik icin beta 15.7 cikti 2 gun gecti 16.4 ultrasanda bakti rahim kendini hazirlamis dedi bugun adetimin 4.günü korkuyorum dis gebelikten supheniliyor cevremdekiler korkutuyor anlatirmisin