Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik cizgi var kan sonucunu bekleyinKızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum ben üç gün önce kan verdim gebelik için Beta 0.150 çıktı bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum ve evde iki adet gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır ? Fotoğrafı altına ekledimEki Görüntüle 3143634
Testlerde var görünüyor inşallah kanda da çıkarKızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum ben üç gün önce kan verdim gebelik için Beta 0.150 çıktı bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum ve evde iki adet gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır ? Fotoğrafı altına ekledimEki Görüntüle 3143634
İnşallah.. çok teşekkür ederim..Testlerde var görünüyor inşallah kanda da çıkar
Onemli olan yukselmesi katlanarak doktorunuza sordunuzmuKızlar BetaHcg 22.20 çıktı sizce 3 güne göre nasıl 3 gün önce 0.150 idi
Doktora yarın gidicemOnemli olan yukselmesi katlanarak doktorunuza sordunuzmu
Hayırlı olsun gittinzmi doktorsKızlar BetaHcg 22.20 çıktı sizce 3 güne göre nasıl 3 gün önce 0.150 idi
Teşekkür ederim.. Bugün Tekrar Kan verdim Beta 257 çıktı.. doktora gittim beta yükselişini takip edicez dediHayırlı olsun gittinzmi doktors
Kan verdim testi yaptığm gün beta 22.20 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 257 çıktıSeni ümitlendirmek istemem ama 3 ay önce doğum yaptım bende de böyle olmuştu silik çıktı kan testi yaptım bir şey çıkmadı .daha sonra adet günümü bekledim 2 gün adetim gecikti tekrar kan testi yaptım sonuç pozitif ti
Çok güzel bir değer hayırlı olsun inşaallah sağlıkla devam ederKan verdim testi yaptığm gün beta 22.20 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 257 çıktı![]()
Canm benm de bugün 1.20 çıktı transferimin 4.günü henüz ins yukselir test için dayanamadım acele ettim şimdi senin post görünce umutlandımKan verdim testi yaptığm gün beta 22.20 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 257 çıktı![]()
İnşallah çok teşekkür ederimÇok güzel bir değer hayırlı olsun inşaallah sağlıkla devam eder![]()
Biraz acele etmişsn ama olsun bnde acele ettim ilk başta negtifti 3 gün içinde değişti değer ilki 0.150 idi 3 gün sonra 22.20 oldu 5 gün sonra 257 oldu biraz sabırlı olursan inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bacımCanm benm de bugün 1.20 çıktı transferimin 4.günü henüz ins yukselir test için dayanamadım acele ettim şimdi senin post görünce umutlandım![]()
Benimde bugun 0.213 cikti yukselir mi acaba 2 gun gecikmem olduKan verdim testi yaptığm gün beta 22.20 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 257 çıktı![]()
0.150 çıktığı zaman kaçıncı günündeydin cnmBiraz acele etmişsn ama olsun bnde acele ettim ilk başta negtifti 3 gün içinde değişti değer ilki 0.150 idi 3 gün sonra 22.20 oldu 5 gün sonra 257 oldu biraz sabırlı olursan inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bacım![]()
22.20 ve 257 degerlerinde adetinizden kac gun gecmisti acaba benim 8.12 cikti umidim yokBiraz acele etmişsn ama olsun bnde acele ettim ilk başta negtifti 3 gün içinde değişti değer ilki 0.150 idi 3 gün sonra 22.20 oldu 5 gün sonra 257 oldu biraz sabırlı olursan inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bacım![]()
Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz sag saglim alın kucagınıza inşallah. Ben 9 eylülde düşük yapttım 12 ekimde kan verdim 2 cıktı deger gebelik yok dediler karın agrısı icin kadın doguma gittim söktürücü yazıcaktı öncesinde beta ya bakalım dedi simdi de 5.4 cıktı kafam çok karıştı sizce nedir buKızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum ben üç gün önce kan verdim gebelik için Beta 0.150 çıktı bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum ve evde iki adet gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır ? Fotoğrafı altına ekledimEki Görüntüle 3143634
BenimBenimde bugun 0.213 cikti yukselir mi acaba 2 gun gecikmem oldu
Benim 0.150 çıktığında tam adet günümdü çıkmadı bi kaç gün sonra çıktı adetin gecikmeye devam ediyosa tekrar ver tahlilBenimde bugun 0.213 cikti yukselir mi acaba 2 gun gecikmem oldu