Amin çok teşekkür ederim doktora gittim muayene olmaya ultrasonla baktı tek kese gördü evini kurmuş dedi bende başka kese varmı demiştim ikiz olsa bile diğer kese hala oluşmamıştır çok erkan dedi de bende kan değerlerini görünce acaba mı dedimBeta hcg erken hamilelik döneminde 2-3 günde bir ikiye katlayarak artar. 48-72 saatlik süreçte hcg>1200 dür genel olarak. 72-96 saatte 1200-6000 normal değerlerdir. Sizin de normal sınırlar içinde gibi ama en doğru sonucu doktor verecektir. İkiz gebelik 7-8. haftada belli olabilirmiş tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizimi 9. 14. haftalarda anlaşılırmış.
Sağlıklı ve şanslı olsun inşallah bebeğiniz.
Ay çok teşekkür ederim 1 bucuk yıl sonra oldu o yüzden heyecanlıym Rabbim isteyen herkse nasip etsin bu duyguyuHesaplanınca artışınız normal ve gayet güzel . Belki ölçülmeden bir gün önce ikiye katladı bu durumda 2 gün sonraki değeriniz normal . Hayırlı olsun
Hayirli olsun cnm bende 2 gün önce kimyasal gebelik geçirdim 2 gündür ağlamaktan mahvoldum inş en kısa zamanda bende bu mutlu haberden alirimAy çok teşekkür ederim 1 bucuk yıl sonra oldu o yüzden heyecanlıym Rabbim isteyen herkse nasip etsin bu duyguyu ❤☺
Amin cnm inşallah hiç ümidini kaybetme bol bol dua etHayirli olsun cnm bende 2 gün önce kimyasal gebelik geçirdim 2 gündür ağlamaktan mahvoldum inş en kısa zamanda bende bu mutlu haberden alirim
kimyasal gebelik nasıl oluyor canm bu sürecini benimle paylaşırmısınHayirli olsun cnm bende 2 gün önce kimyasal gebelik geçirdim 2 gündür ağlamaktan mahvoldum inş en kısa zamanda bende bu mutlu haberden alirim
Cnm klomen catlatma iğnesi kullandım adetim 1 gün geçti kanda gebelik testi yaptım 12 cıktı 2 gün geçti bhcg değerim 8 e düştü doktorum kimyasal gebelik dedi sonucu hüsran aglama krizleri allah kimseye yaşatmasinkimyasal gebelik nasıl oluyor canm bu sürecini benimle paylaşırmısın ☹☹ çok geçmiş olsunn
KEseyi ne Zaman gördünüz acabaAmin çok teşekkür ederim doktora gittim muayene olmaya ultrasonla baktı tek kese gördü evini kurmuş dedi bende başka kese varmı demiştim ikiz olsa bile diğer kese hala oluşmamıştır çok erkan dedi de bende kan değerlerini görünce acaba mı dedim
bazı kısılerde 3 kat da artabılıyo ^^ tek olsa dahı. ama hep 3 kattan fazla gordum ıkızde bellı de olmuyo ıste pek. cumadan pazara 2.8 katına cıksa kalan 1 gun 1,3 katına cıksa dıger ıkı gunun yarısı kadar artması seklınde dusunursek yanı 1360 ları gorur. ( yaklasık deger verdım ). hayırlı olsun bu arada rabbım saglıklı bısekılde dogurmayı nasıp etsın ^^Adetim 3 gün gecikmiş kan verdim beta hcg 358 cuma günü çıktı pazartesi günü yani iki gün sonra 1360 çıktı sizce ikiz gebeliği olabilir mi neden yokselmiş bu kadar
Amin cnm ztn ikiz değilmiş gebeliğim merak edenler olmuştur ondan yazdımbazı kısılerde 3 kat da artabılıyo ^^ tek olsa dahı. ama hep 3 kattan fazla gordum ıkızde bellı de olmuyo ıste pek. cumadan pazara 2.8 katına cıksa kalan 1 gun 1,3 katına cıksa dıger ıkı gunun yarısı kadar artması seklınde dusunursek yanı 1360 ları gorur. ( yaklasık deger verdım ). hayırlı olsun bu arada rabbım saglıklı bısekılde dogurmayı nasıp etsın ^^
Bn 8. Haftada gördüm keseyiKEseyi ne Zaman gördünüz acaba
5+2 de bugün kese görmedim çok korkuyom sen doğum yqptın mı iyimiBn 8. Haftada gördüm keseyi
Bence saha erken kese için ben şuan 4 aylık oldum çok şükür cnm5+2 de bugün kese görmedim çok korkuyom sen doğum yqptın mı iyimi
Cuma 1439 du bugün 1611 olmuş bu beni korkutuyoBence saha erken kese için ben şuan 4 aylık oldum çok şükür cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?