- 10 Şubat 2020
- 161
- 83
- 13
- Konu Sahibi 1kelebekbebek
Kızlar hamileyiiiim

bugün test yapıldı beta hcg 55çıktı adete beş altı gün var sizce normal mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimEvet erken dönem icin iyi görünüyor düzenli artışa baktırmayı ihmal etmeyin. Hayırlı olsun.
Normal benim 3 gün kala 60 çıkmıştı. Hayırlı olsun. 6-7. Haftanda doktora git. Keşke bu dönemde hamilelik düşünmeseydinKızlar hamileyiiiimbugün test yapıldı beta hcg 55çıktı adete beş altı gün var sizce normal mi
Bu dönemde de duzenli artiyo mu diye bakmaya gitme sürekli. Bana ta agustosta bile doktorum artık ölçme demiştiKızlar hamileyiiiimbugün test yapıldı beta hcg 55çıktı adete beş altı gün var sizce normal mi
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için peki doktora ne zaman gitmeliyim
6.haftada gitÇok teşekkür ederim cevaplarınız için peki doktora ne zaman gitmeliyim
Çok teşekkür ederim maşallahadet günü benımki 52 çıkmıştı , kızım 12 yaşında çok şükür ,
hareketlerıne dıkkat et ağır kaldırma benlenmene dikkat et ,
hayırlı olsun
Merhaba 1kelebekbebekÇok teşekkür ederiiim
Çok teşekkür ederim![]()
Merabalar benim ölçümlerim bu şekilde 12 nisan betahcg 55 14 nisan 174 16nisan yani bugün 657 çıktı Hiç sorun etmeyin bence değeriniz gayet güzel ve pazartesi değeriniz artar Allah’ın izniyleMerhaba 1kelebekbebek
Son durum.nedir benim de bugün 47 çıktı ama regl tarihine göre normal karşılanmadı. Bir daha ölçüm.yaptirdin mi benden pazartesi tekrar istedi
Ayrıca o bu dönemde bebek düşünmeseydin diyen düşüncesiz hanımefendi kimse kınıyorum, ne kadar zorluklarla hamile kalabildigimizi biliyor musunuz da bu densiz yorumu yapabiliyorsunuz?!
Hahahah ay içime umut neşe doldurdunuz sagolun , size de haber vereceğim, içimden bir ses evet nedense pozitif bak uzulmr diyor bir ses de umutlanma otur diyor.. zor gececek gunler:) cok tesekkur ederim tekrar saglikla kucaginiza alin siz de insallahMerabalar benim ölçümlerim bu şekilde 12 nisan betahcg 55 14 nisan 174 16nisan yani bugün 657 çıktı Hiç sorun etmeyin bence değeriniz gayet güzel ve pazartesi değeriniz artar Allah’ın izniyledeğerin artması önemli olan ilk yaptırdığınız testten iki gün sonra da yaptırabilirsiniz artışı görüp rahatlamak adına ve dediğim gibi değer düşük değil gayet güzel artacaktır
evet o hanımefendi saygısızca yorum yapmış hormonlarından dolayı olabilir kendisine fikir sormadığımız için özür diliyoruz![]()
Aaa ne demek yardımcı olabildiysem ne mutluHahahah ay içime umut neşe doldurdunuz sagolun , size de haber vereceğim, içimden bir ses evet nedense pozitif bak uzulmr diyor bir ses de umutlanma otur diyor.. zor gececek gunler:) cok tesekkur ederim tekrar saglikla kucaginiza alin siz de insallah![]()
Değerim 300 e çıktı 1 hafta sonra gidip kese kontrolü yaptıracağız. Inşallah sağlıkla buyur girdik bir yola bakalimAaa ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlubebişlerin rahatı için pozitif olucaz içinizde ki iyi sesi dinleyin ve değeriniz çok iyi biraz sabırsızız maalesef bende öyleyim
amiiin hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza dualarım seninle
![]()
Yaaaaa çok mutlu olduuum çok güzel bi değer maşallahDeğerim 300 e çıktı 1 hafta sonra gidip kese kontrolü yaptıracağız. Inşallah sağlıkla buyur girdik bir yola bakalim![]()
Canim öncelikle hayırlı olsun bende çarşamba günü bebegimi öğrendim değerim 60di bugün bat gunum yarın tekrar baktircam sence değerim nasilMerabalar benim ölçümlerim bu şekilde 12 nisan betahcg 55 14 nisan 174 16nisan yani bugün 657 çıktı Hiç sorun etmeyin bence değeriniz gayet güzel ve pazartesi değeriniz artar Allah’ın izniyledeğerin artması önemli olan ilk yaptırdığınız testten iki gün sonra da yaptırabilirsiniz artışı görüp rahatlamak adına ve dediğim gibi değer düşük değil gayet güzel artacaktır
evet o hanımefendi saygısızca yorum yapmış hormonlarından dolayı olabilir kendisine fikir sormadığımız için özür diliyoruz![]()
Biraz yüksek çıkmış gibi geldi bana hayırlı olsun öncelikle ikiz gebelikte olabilir iki gün sonra tekrar betaya baktırın artışta önemliMerhabalar kızlar ben de adetime 5 gün kala kan verdim değerlerim 800 lerdeydi. Sizce ikiz gebelik olabilir mi