Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 1kelebekbebek
Son durum.nedir benim de bugün 47 çıktı ama regl tarihine göre normal karşılanmadı. Bir daha ölçüm.yaptirdin mi benden pazartesi tekrar istedi
Ayrıca o bu dönemde bebek düşünmeseydin diyen düşüncesiz hanımefendi kimse kınıyorum, ne kadar zorluklarla hamile kalabildigimizi biliyor musunuz da bu densiz yorumu yapabiliyorsunuz?!
Merhaba cuma günü doktora gideceğim en son ctesi ölçtürmüştüm ctesi 800 lerdeyse su
Benimde ilk gebeliğim benimde bilgim yok önceki değerleriniz kaç kaç artarak gitti değerleriniz 800 e kadar kaç olarak başladı
Kizlar hcg degeriniz hep iki katımi arttı? Benim ilk başta sadece 2 kat oldu , 6 gün sonra yüzde 85 oraninda artış oldu, 2 gün sonrada yüzde 75 arttı. Böyle olan ya da boyle olup saglıklı gebelik geciren var mı