- Konu Sahibi sorgunlu66
merhaba kızlar 2 haziranda adet olmam gerekiyordu.bugün adetimden 16 gün geçti.ben 14.günümde yani çarşamba günü kan testi yaptırdım sonuç 400.0 çıktı.sonucu doktora gösteremedim.ne olduğunu merak ediyorum normal mi?:uhm:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar daha once 2 düşük 1 dış gebelik aeliyetı geçirdim şimdi ise 4 günlük adet geçikmem var bugün yaptırdığım beta-hcg sonuçu ise 3632.85 doktoruma gösteremedim henuz bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürller herkeze
merhaba kızlar 2 haziranda adet olmam gerekiyordu.bugün adetimden 16 gün geçti.ben 14.günümde yani çarşamba günü kan testi yaptırdım sonuç 400.0 çıktı.sonucu doktora gösteremedim.ne olduğunu merak ediyorum normal mi?:uhm:![]()
selam arkadaşlar daha once 2 düşük 1 dış gebelik aeliyetı geçirdim şimdi ise 4 günlük adet geçikmem var bugün yaptırdığım beta-hcg sonuçu ise 3632.85 doktoruma gösteremedim henuz bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürller herkeze
teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize cevaplarınızdan dolayı ama henüz sevinededim malasef çok fazla bel ve kasık ağrısı çekiyorum düşük yapmaktan korkuyorum bu ağrılar normal mi sizce
teşekkür ederim canım saol rahatladın sayenizde :Saruboceq:
iyi günler diliyorum size bazı sorularım olucak son adet tarihim 16.05.2010 ilk beta-hcg mi 18.06.2010 da yaptırdım sonuç 3632.85 2. beta-hcg 21.06.2010 da yaptırdım 14007.52 çıktı bugun doktor kontrolumde bebegin kesenın içinde 2.8mm oldugunu söle doktor hanım ama kalp atışı yokmuş çarşamba gunude kalp atışı duyulmazsa ranyoljiye gitmek gerektığiını ordada bır sonuç alınmazsa bebegin alınıcagını soledı lütfen yardım edermısınız bana gore bu bebek 4 haftalık bebegin kalp atışı ılk ne zaman duyulur böyle bir opesasyonu yaptırmalımıyım