Gebeliğe Hazırlık Beta-hcg değeri yüksekliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemcik540

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
66
137
93
29
15 kasımda akşam kanda hcg değerim 12.3 çıktı. Bugün tekrar kan verdiğimde kan değerim 106.7 çıktı. Farklı hastanelerde kan verdim, sizce bu yükseliş normal mi

Ailede hiç ikiz yok, bı anda 9 kat arttı bende şok oldum değeri görünce
Takipte kalın hızlı yükselişler bazen sağlıksız bir gebelik bazen çok güzel çoğul gebelik habercisi olabiliyor. Güzel ihtimalleri düşünün tabiki

15 kasımda akşam kanda hcg değerim 12.3 çıktı. Bugün tekrar kan verdiğimde kan değerim 106.7 çıktı. Farklı hastanelerde kan verdim, sizce bu yükseliş normal mi
Arkadaşım benim değerim bugün 12 çıktı sende mi tüp bebek ben 5 kasımda transfer oldum aslında tahlili yarın yaptırmam gerekiyordu dayanamadım bugün yaptırdım değerin çok güzel artmış bilgi verebilir misin 🤗 morale ihtiyacım var

Bizim tüp bebek değildi, hatta ben bu ay ümidimi kesmiştim aslında ama adet olacagim gün test yaptım pozitif çıkınca şok oldum. Hemen eşimle hastaneye gittik orda kan verdim değerim 12 çıktı iki buçuk gün sonra o hastane biraz uzak diye daha yakinimdaki özele gittim bu sefer 106 çıktı bende beklemiyordum en fazla 40 olur diye düşünmüştüm. Büyük ihtimal laboratuvar farklı olduğu için bu kadar yükseldi. Eğer doğru sonuclarsa bu kadar yükselince ya ikiz gebelik diyolar ya da mol gebelik. Bende mol gebelik olmasından korkuyorum açıkçası.

Back
X