Beta hcg değeri

umitnese

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
4
0
6
43
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. iki gün önce beta hcg 599 du. Bugun ise 782 cikti.Tüm hayallerim yıkıldı. Sizce bu degerde beklenen artış olmayınca sonu hep hüsran mıdır? Yoksa hiç Ummadığınız an artış miktarı değişebilir mi?

Ayrıca adetimin geciktigi 4.günde ilk test 499. Ertesi gün 599. İki gün ara ile yani bugün 782 çıktı. Bu değerlere göre artış normal değil dendi

üzme kendini canım inşallah düzelir sagliklidir

Çok ağladım canım elde değil insan uzuluyor salı bir test daha verdi doktorum o değere bakarak bir teşhis koyacak sanirim

Canim seni uzmek istemem ama iyi gorunmuyor artis. Yani yukselmis ama az yukselmis bos gebelik vs olabilir belki bilemedim... insallah hersey yolunda gider bebegi de keseyi de gorursun. Ama yine de cok kaptirma kendini derim her ihtimali degerlendirmek lazim sonrasinda cok uzulmemek icin... rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Çok teşekkür ederim ama bugün değer 303 cikti ve kimyasal gebelik. Buna bile sevindim çünkü dış gebelikten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…