- 30 Kasım 2017
- 89
- 45
- 88
- 38
- Konu Sahibi Fosforbronz
Merhaba beta hcg degerim 133.8 hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim.tabiki hamilesin
Doktorum haftaya persempe olcelim dediEvet hamilesin. 48 saat arayla olctur iki katina cikmasi icin. Ben ilk ogrendigimde 29 du degerim :)
Tesekkur ederimmmHayırlı olsun canim allah bebeğini sana bağışlasın :)
Kasiklarima dogru surekli bi kramp girme var normal miEvet hamilesin. 48 saat arayla olctur iki katina cikmasi icin. Ben ilk ogrendigimde 29 du degerim :)
Tesekkur ederimmm
Bana göre 2 haftalik ama burdaki son regl donemini gir hesabina gore 4 haftalik gözüküyorDaha çok minik 4 haftalık maşallah :)
evet o hesaplamayı biliyorum canım bebeğin biraz büyüsün ultrasonra görünür kaç haftalık oldugu bukadar erken dönemde nasıl anlasın hamile oldugunu kasıklarınmı ağrdı adetinmi geciktiBana göre 2 haftalik ama burdaki son regl donemini gir hesabina gore 4 haftalik gözüküyor
Adetim gecikti. Ilk defa bebek icin calisma yaptik o da sanirim ki hemen olduevet o hesaplamayı biliyorum canım bebeğin biraz büyüsün ultrasonra görünür kaç haftalık oldugu bukadar erken dönemde nasıl anlasın hamile oldugunu kasıklarınmı ağrdı adetinmi gecikti
çok şanslısın kızAdetim gecikti. Ilk defa bebek icin calisma yaptik o da sanirim ki hemen oldu
Beklemiyordum dogrusu supriz olduçok şanslısın kız![]()
bende geçen hafta düşürdüm bebeğimiBeklemiyordum dogrusu supriz oldu![]()
bende geçen hafta düşürdüm bebeğimi2 gün sonra tekrar git kan tahlili yaptır değerlere bak bakalım 2 katına çıkıcakmı
sağol canım benimgecmis olsun canım
Tatlim 2 gunde bir artisi takip ediliyor.2 kati artmasi lazim onun icin doktor tekrar yapalim demistir.inanamiyoruuum doktor tekrar yapalim dedi de idrarla yaptigim testte de soluk cikti hafif ama tahminime gore 2 haftalik falan bebek
Normal benim 6. Haftaya kadar belim kasigim hep agridi dikkat et genedeKasiklarima dogru surekli bi kramp girme var normal mi
Elimden geldigince ani hareket etmiyorum canim. Tesekkurler bilgilendirmen icinNormal benim 6. Haftaya kadar belim kasigim hep agridi dikkat et genede