- 13 Ağustos 2017
- 16
- 9
- 16
- 34
- Konu Sahibi Minimalist91
Iyi akşamlar,yumurtlama testine gore 10 eylül de yumurtladim.Bugun betahcg değerim 42 cikti normal bir değer mi sizce 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve uzeri gebelik olarak kabul ediliyor. Aslolan degerin 48 saatte bir 2 kat artmasi. (Yuzde 60 artik yeterli kabul ediliyor) Bi kac defa betanin yukselisini takip edin. Zaten doktorlarda oyle yapacaktir. Cok yeni belliki hayirlisi olsunIyi akşamlar,yumurtlama testine gore 10 eylül de yumurtladim.Bugun betahcg değerim 42 cikti normal bir değer mi sizce![]()
Evet pazar günü tekrar yaptıracağım.Tesekkurler:)5 ve uzeri gebelik olarak kabul ediliyor. Aslolan degerin 48 saatte bir 2 kat artmasi. (Yuzde 60 artik yeterli kabul ediliyor) Bi kac defa betanin yukselisini takip edin. Zaten doktorlarda oyle yapacaktir. Cok yeni belliki hayirlisi olsun
Dusuk degil canim cok guzel artmis insallah sagsalim kucagina alirsinCuma 42 pazar 138 salı 336 şeklinde gidiyor suan,değerler toplamda biraz düşük gibi ama artış miktarı olarak normal sanirim.
Amin canim teşekkür ederimDusuk degil canim cok guzel artmis insallah sagsalim kucagina alirsin![]()
bişey merak ettim yumurtlama testine göre yumurtlama gününü en koyu olduğu günü sayıyoruz dimi yumurtlama günü olarakIyi akşamlar,yumurtlama testine gore 10 eylül de yumurtladim.Bugun betahcg değerim 42 cikti normal bir değer mi sizce![]()
Evet ben o şekilde saymistim bi de ertesi gün siliklestiginde çatladığı anlamına geliyor diye o günü de degerlendirdikbişey merak ettim yumurtlama testine göre yumurtlama gününü en koyu olduğu günü sayıyoruz dimi yumurtlama günü olarak
Teşekkür ederimmGayet güzel artmış değerlerinhayırlısı olsun
BUGÜN 7.GÜNÜ MÜ KABUL ETMELİYİM EYLÜL 28 DE EN KOYU OLDUĞU GÜNDÜ :)Evet ben o şekilde saymistim bi de ertesi gün siliklestiginde çatladığı anlamına geliyor diye o günü de degerlendirdik