- 25 Nisan 2021
- 14
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Balkopugu25
Merhaba arkadaşlar 20 nisanda bthc 237 cikti bugün tekrar kan verdim 27.199 cikmis. Henüz doktora gitmedim daha önce iki düşük yaşadim kalp atimi duyulmadığından sizce nasıl ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 nisan bugün mayıs 4 iyi gibi amaMerhaba arkadaşlar 20 nisanda bthc 237 cikti bugün tekrar kan verdim 27.199 cikmis. Henüz doktora gitmedim daha önce iki düşük yaşadim kalp atimi duyulmadığından sizce nasıl ?
Henüz gitmedim ama bu ara gitcem inşaAllahHiç kontrole gitmediniz mi artık kese takibi yapılması gerekiyor
Evet 27 bin henüz gitmedim kötü birşey duymak.istemiyormBu 27 değil dimi 27bin? Eğer 27binse artış iyi gibi 2 günde bir iki katına çıkması lazım bi tık altı ama olsun. Kesenin görünmesi gerekiyordu neden bakmadılar anlamadım çok olmuş.
Kötü bir şey yok bence canım gayet yükselmiş kese de görünür git biran önce. Neden kendini strese sokuyorsun insanlar bu değerleri görmek için ne kadar bekliyor...Evet 27 bin henüz gitmedim kötü birşey duymak.istemiyorm![]()
Bende 5 sene bekledim inşaAllah Rabbim dileyen isteyen herkese saglikli gebelik gecirmeyi hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsinKötü bir şey yok bence canım gayet yükselmiş kese de görünür git biran önce. Neden kendini strese sokuyorsun insanlar bu değerleri görmek için ne kadar bekliyor...
Çok haklısın kardeşimDeğerleriniz çok iyi doktor kontrolünü olumluda olumsuzda olsa ihmal etmeyin. Canınız söz konusu![]()
Bence değeriniz güzel yükselmiş.Merhaba arkadaşlar 20 nisanda bthc 237 cikti bugün tekrar kan verdim 27.199 cikmis. Henüz doktora gitmedim daha önce iki düşük yaşadim kalp atimi duyulmadığından sizce nasıl ?
Amin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahBende 5 sen
Bende 5 sene bekledim inşaAllah Rabbim dileyen isteyen herkese saglikli gebelik gecirmeyi hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin![]()
Amin inşaAllah teşekkür ederimBence değeriniz güzel yükselmiş.
Ama en kısa sürede doktora gitmeniz gerekiyor. Kese görünüp kalp atışı da duyulduktan sonra beta değeri takibine de çok gerek kalmıyor.Kendinizi üzmeyin ve strese sokmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
1000 üstü kese gözükürEvet 27 bin henüz gitmedim kötü birşey duymak.istemiyorm![]()