Beta hcg değeri

Balkopugu25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
14
3
1
31
Merhaba arkadaşlar 20 nisanda bthc 237 cikti bugün tekrar kan verdim 27.199 cikmis. Henüz doktora gitmedim daha önce iki düşük yaşadim kalp atimi duyulmadığından sizce nasıl ?

Bu 27 değil dimi 27bin? Eğer 27binse artış iyi gibi 2 günde bir iki katına çıkması lazım bi tık altı ama olsun. Kesenin görünmesi gerekiyordu neden bakmadılar anlamadım çok olmuş.

Evet 27 bin henüz gitmedim kötü birşey duymak.istemiyorm :KK43:
Kötü bir şey yok bence canım gayet yükselmiş kese de görünür git biran önce. Neden kendini strese sokuyorsun insanlar bu değerleri görmek için ne kadar bekliyor...

Değerleriniz çok iyi doktor kontrolünü olumluda olumsuzda olsa ihmal etmeyin. Canınız söz konusu 🤨

Bende 5 sen
Kötü bir şey yok bence canım gayet yükselmiş kese de görünür git biran önce. Neden kendini strese sokuyorsun insanlar bu değerleri görmek için ne kadar bekliyor...
Bende 5 sene bekledim inşaAllah Rabbim dileyen isteyen herkese saglikli gebelik gecirmeyi hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin 💕

Merhaba arkadaşlar 20 nisanda bthc 237 cikti bugün tekrar kan verdim 27.199 cikmis. Henüz doktora gitmedim daha önce iki düşük yaşadim kalp atimi duyulmadığından sizce nasıl ?
Bence değeriniz güzel yükselmiş.
Ama en kısa sürede doktora gitmeniz gerekiyor. Kese görünüp kalp atışı da duyulduktan sonra beta değeri takibine de çok gerek kalmıyor.Kendinizi üzmeyin ve strese sokmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bence değeriniz güzel yükselmiş.
Ama en kısa sürede doktora gitmeniz gerekiyor. Kese görünüp kalp atışı da duyulduktan sonra beta değeri takibine de çok gerek kalmıyor.Kendinizi üzmeyin ve strese sokmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşaAllah teşekkür ederim 💕

Back
X