Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Son adet tarihim 25 07 2021 Ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı değerlere yorumunuzu alabilirmiyim

Merhaba Son adet tarihim 25 07 2021 Ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı değerlere yorumunuzu alabilirmiyim
Ya benim adetime iki gün kala erken gebelik testiyle pozitif görüp kan verdim 9.16 çıktı yükselir mi ya ama gün gün evde yaptığım testlerde koyulaşma oluyor

Merhaba 20 günlük hamileyim beta hcg değerim 761.6 ikiz bebek olabilir mi lütfen yardım edin
Bence tam çıkmış zaten 2 3 haftalık gebeliğin 1000 olması bile normal. İnternet’te ki araştırmalarıma göre çok iyi. Tabi doktor kontrolüyle devam et biz sadece araştırdıklarımızla yorum yapabilriiz. Hakkında hayırlısı olsun

Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?

Eklentiler

• 20210902_094329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 127
Sonucunuz 114 cikmis, gebelik gözüküyor. Ama sağlıklı olup olmadığını iki gunde bir kan vererek takip etmelisiniz. İki gun sonra yeniden kan verin iki katı bi sayi cikmasi lazim. İnsallah saglikla ilerler hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…