- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
- Konu Sahibi karanfilla
-
Bildiğim kadarıyla bazı çoklu gebeliklerde beta değeri normalden yüksek oluyorMerhaba arkadaşlar aklıma takıldı adetten 1 gün önce 24.10.2021 157 çıktı değerim Perşembe 29.10.2021 başka hastanede değerim 1070 çıktı doktor keseyi henüz görmedi ultrasonla 600 gibi çıkmasını bekliyorum dedi sonuç bugün çıktı devlet hastanesinde yaptırdım...sorabileceğim kimse yok sizce değer yüksek mi iki kat artması gerekmez miydi
Benim de aklıma çoğul gebelik geldi 4 günde baya artmış bakalım bi sıkıntı olmasında teşekkür ederim...ama beslenmeme dikkat ettim baya ceviz yedim onun etkisi olur mı ki ?Bildiğim kadarıyla bazı çoklu gebeliklerde beta değeri normalden yüksek oluyor
Yiyeceklerin beta değerin üzerinde bi etkisi var mı bilmiyorum hiç. Yine de sıkma canını. Çok önemli bsey olsaydı doktor müdahale ederdiBenim de aklıma çoğul gebelik geldi 4 günde baya artmış bakalım bi sıkıntı olmasında teşekkür ederim...ama beslenmeme dikkat ettim baya ceviz yedim onun etkisi olur mı ki ?
Teşekkür ederim şimdi 2 gün geçtiği için üzerinden biraz önce eşimle kan verdim tekrar artışa bakıcamYiyeceklerin beta değerin üzerinde bi etkisi var mı bilmiyorum hiç. Yine de sıkma canını. Çok önemli bsey olsaydı doktor müdahale ederdi
Bize de yaz bakalım kaç çıkacak arkadasimin yüksekti doktor ikiz olabilir demişti ama tek gebeliktiTeşekkür ederim şimdi 2 gün geçtiği için üzerinden biraz önce eşimle kan verdim tekrar artışa bakıcam
Ya ben de çok merak ediyorum bi sıkıntı olmasında benim korkum o acaba hastaneden hastaneye değişir mi ki bilemedim yaBize de yaz bakalım kaç çıkacak arkadasimin yüksekti doktor ikiz olabilir demişti ama tek gebelikti
24. 157
26 .311
28.622
30.1244
Normalde bugün ki kan değeriniz bu civar olması gerekiyordu bakalım kaç çıkacak bende merak ettim
Hastaneden hastaneye değişir . Sıkınti olmaz canını sıkmaYa ben de çok merak ediyorum bi sıkıntı olmasında benim korkum o acaba hastaneden hastaneye değişir mi ki bilemedim yasonuç çıkınca mutlaka yazıcam
3804 çıktı değer ikiz mi acaba çok yüksek geldi Pazartesi doktora :)Hastaneden hastaneye değişir . Sıkınti olmaz canını sıkma
Cok güzel 7.haftada belli olur ikiz olup olmadığı tedavi görmüş muydunuz ?3804 çıktı değer ikiz mi acaba çok yüksek geldi Pazartesi doktora :)
Ya olursa çok büyük şaşkınlık olur ben deCok güzel 7.haftada belli olur ikiz olup olmadığı tedavi görmüş muydunuz ?
Ya olursa çok büyük şaşkınlık olur ben detedavi görmedim
Amin çok teşekkür ederim mutlaka yazarımHadi hayırlısı olsun inşallahRabb'im gönlüne göre versin. Özellikle yazımın altina bana yaz olur mu çok merak ettim
İki kat artacağını düşünürsek normal gibi geldi bu değer. Allah gönlüne göre versin inşallah3804 çıktı değer ikiz mi acaba çok yüksek geldi Pazartesi doktora :)
Çok teşekkür ederim keseyi görüp kalp atışını da duyarsam biraz olsun rahatlıcamİki kat artacağını düşünürsek normal gibi geldi bu değer. Allah gönlüne göre versin inşallah
Hepsi olur Allah’ın izniyleÇok teşekkür ederim keseyi görüp kalp atışını da duyarsam biraz olsun rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?