Beta Hcg Değeri !

karanfilla

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
467
-439
18
Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı adetten 1 gün önce 24.10.2021 157 çıktı değerim Perşembe 29.10.2021 başka hastanede değerim 1070 çıktı doktor keseyi henüz görmedi ultrasonla 600 gibi çıkmasını bekliyorum dedi sonuç bugün çıktı devlet hastanesinde yaptırdım...sorabileceğim kimse yok sizce değer yüksek mi iki kat artması gerekmez miydi 🤔😞

Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı adetten 1 gün önce 24.10.2021 157 çıktı değerim Perşembe 29.10.2021 başka hastanede değerim 1070 çıktı doktor keseyi henüz görmedi ultrasonla 600 gibi çıkmasını bekliyorum dedi sonuç bugün çıktı devlet hastanesinde yaptırdım...sorabileceğim kimse yok sizce değer yüksek mi iki kat artması gerekmez miydi 🤔😞
Bildiğim kadarıyla bazı çoklu gebeliklerde beta değeri normalden yüksek oluyor

Benim de aklıma çoğul gebelik geldi 4 günde baya artmış bakalım bi sıkıntı olmasında teşekkür ederim...ama beslenmeme dikkat ettim baya ceviz yedim onun etkisi olur mı ki ?🙁
Yiyeceklerin beta değerin üzerinde bi etkisi var mı bilmiyorum hiç. Yine de sıkma canını. Çok önemli bsey olsaydı doktor müdahale ederdi

Teşekkür ederim şimdi 2 gün geçtiği için üzerinden biraz önce eşimle kan verdim tekrar artışa bakıcam ☺️
Bize de yaz bakalım kaç çıkacak arkadasimin yüksekti doktor ikiz olabilir demişti ama tek gebelikti
24. 157
26 .311
28.622
30.1244

Normalde bugün ki kan değeriniz bu civar olması gerekiyordu bakalım kaç çıkacak bende merak ettim 😍

Bize de yaz bakalım kaç çıkacak arkadasimin yüksekti doktor ikiz olabilir demişti ama tek gebelikti
24. 157
26 .311
28.622
30.1244

Normalde bugün ki kan değeriniz bu civar olması gerekiyordu bakalım kaç çıkacak bende merak ettim 😍
Ya ben de çok merak ediyorum bi sıkıntı olmasında benim korkum o acaba hastaneden hastaneye değişir mi ki bilemedim ya😁sonuç çıkınca mutlaka yazıcam 🥰

Ya ben de çok merak ediyorum bi sıkıntı olmasında benim korkum o acaba hastaneden hastaneye değişir mi ki bilemedim ya😁sonuç çıkınca mutlaka yazıcam 🥰
Hastaneden hastaneye değişir . Sıkınti olmaz canını sıkma

Hadi hayırlısı olsun inşallah ❣️🙏 Rabb'im gönlüne göre versin. Özellikle yazımın altina bana yaz olur mu çok merak ettim 🤗🤭😁
Ya olursa çok büyük şaşkınlık olur ben de 😁tedavi görmedim😍

Back
X