Beta hcg değeri

Az önceki postunuzun altına da yazmıştım. Son adet tarihinizin ilk gününden hesaplanır. Betadan anlayamazsınız.

Merhaba
Adetime 2 gün kaldı 28 şubat bat. 13 gün önce yumurtlama günümdü. Biraz önce kan testi yaptırdım 197 çıktı beta hcg. Normal mi yoksa çok mu yüksek sizce. Sizin adete 2 gün kala nasıl çıktı

Merhaba adetim 7 gün geçti bugün itibari ile hızlı testlerden 3 kere yaptım 3 pozitif çıktı hafif silik şekilde 5 Mart'ta kan ve idrar verdim pozitif çıktı 5 Mart'ta beta HCG değerim 55.79 çıktı bugün yani 7 Mart'ta muyane oldum kese görünmedi doktor daha çok erken dedi tekrar kan testi verdim bu sefer de 133 çıktı doktora sorduğumda kaç çıkması gerekiyor diye 180 civarı demişti 2 gün sonra tekrar kan testi vermek istiyorum şüpheleniyorum sizce artışım normal mi

Çok güzel çıkmış değerin canm. Benimde 5 gün gevikmede bugün 630 çıktı. Senin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti. Daha kese görünmez ama 2 gün sonra gidersen görünmesi lazim.
Tarih eski canim konu sahibi suan 13 haftalik olmus

Aynen ilk oldu kuzum. Bir sonrakini cuma günü vercem.
Aslinda cok guzel bir degerin var ama bunu sayiyla anlamak cok zor bugun kan verdin diyelim iki gun sonra tekrar verirsen ve sonuc yuzde 60 artmis olursa tamamdir yolunda demektir buna gore cuma gunune bakarak yorum yapabiliriz canim insallah da kat kat artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…