- 8 Mart 2020
- 49
- 19
- 38
- 28
- Konu Sahibi Seymahamit
-
yok sıfır olacak diye düşünmeyin sizin çıkan sonucunuzda negatif zaten. Hayırlısı olsun hakkınızdaBenim adettim aşırı düzenli yani her ay aynı gün ve neredeyse aynı saatte girerim ayın dortunu girmem gerekirdi girmedi bende dayanamayıp kan testi yaptım beta 2.39 çıktı ayın yedisinde adet oldum benim ama adettim diğer aylara göre aşırı az...bide psikolikmi blmiyom ama ara ara mide bunaltim var böyle yediklerimi atmak istiyorum falan sizce neden böyle oldu yani normalde HCG testi 0 çıkması gerekmiyor muydu...
Bazen âdetler böyle olabilir mevsim geçisi sonuçta şüpheleriniZ varsa evde gebelik testi yapın tek çizgi çıkarsa muhtemel hamile değilsiniz arada âdetler de böyle şeyler olabilirYa kusura bakmayın rhtsiz ediyorum ama şuan adettim kesildi bugün ikinci gunum normal de aşırı gelirdi kan testi negatif çıktı ama pozitif olma olasılığı yok dimi asagiya fotoğraf attım bu kan testini adet olmam gereken gün vermiştim
Kuzum selam, benimde bir hafta önce betam 2,39 çıktı heyecanlanmıştım bende salı günü tekrar kan verdim 1,20 ye geri düşmüş. Psikolojik olarak etkiledim kendimi şimdi reglim gelmiyorBenim adettim aşırı düzenli yani her ay aynı gün ve neredeyse aynı saatte girerim ayın dortunu girmem gerekirdi girmedi bende dayanamayıp kan testi yaptım beta 2.39 çıktı ayın yedisinde adet oldum benim ama adettim diğer aylara göre aşırı az...bide psikolikmi blmiyom ama ara ara mide bunaltim var böyle yediklerimi atmak istiyorum falan sizce neden böyle oldu yani normalde HCG testi 0 çıkması gerekmiyor muydu...
Eczaneye gidin test alin varsa çikacaktir. Evet sonucunuz negatifdi nisanin 5de ama henuz yeni yukselişe geçmiş ola bilir. Test yapsaniz çikar. Ustunden 3 gun geçmiş eski slnucun. Kendinize işgence vermeyin ne var ne yok hemen ogreninİns yükselir evde test yapmış mıydın
Canım benim de sürekli değerim 2.39 çıkıyordu. Hep sorguladım bunu devletten dolayı dedim gittim özele üç defa üst üste 2.39 çıktı ve özelde de doktor gebelik yok dedi. Hep aynı çıkabilir bu normal dedi. Özelde de yaptırdm 0.100 çıktı yani gebelik olmuyor. Biz kafaya çok takıyoruz çok. Psikolojik olarak bazen gebeyim gibi hareket ediyorum midem bulanıyor vs. Halbuki hep kendimi kandırıyorumBenim adettim aşırı düzenli yani her ay aynı gün ve neredeyse aynı saatte girerim ayın dortunu girmem gerekirdi girmedi bende dayanamayıp kan testi yaptım beta 2.39 çıktı ayın yedisinde adet oldum benim ama adettim diğer aylara göre aşırı az...bide psikolikmi blmiyom ama ara ara mide bunaltim var böyle yediklerimi atmak istiyorum falan sizce neden böyle oldu yani normalde HCG testi 0 çıkması gerekmiyor muydu...
Merhaba, sonucunuz nedirRabbim inşallah nasip eder
Adet olmanız gereken tarihten 1 ay sonra mı değeriniz böyle çıktı?Merhaba benim bat 20 mart
17 nisanda kahverengi akintiyla beraber lekelenmem oldu yerlesmedir diye dusundum 21 inde hasta olmayinca kan verdim beta 29.02 cikti sizce normal mi
Hayir olmam gereken gunde boyle ciktiAdet olmanız gereken tarihten 1 ay sonra mı değeriniz böyle çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?