Beta HCG değeri

Seymahamit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
49
19
38
28
Benim adettim aşırı düzenli yani her ay aynı gün ve neredeyse aynı saatte girerim ayın dortunu girmem gerekirdi girmedi bende dayanamayıp kan testi yaptım beta 2.39 çıktı ayın yedisinde adet oldum benim ama adettim diğer aylara göre aşırı az...bide psikolikmi blmiyom ama ara ara mide bunaltim var böyle yediklerimi atmak istiyorum falan sizce neden böyle oldu yani normalde HCG testi 0 çıkması gerekmiyor muydu...

Adetiniz suan bittimi? Eger bittiyse yine tekrarlayin yada kaset tipi test yapin

Bugün adettimin ikinci günü varla yok arasi ara ara var bide kaset tipi test nasil oluyor

yok sıfır olacak diye düşünmeyin sizin çıkan sonucunuzda negatif zaten. Hayırlısı olsun hakkınızda

Ya kusura bakmayın rhtsiz ediyorum ama şuan adettim kesildi bugün ikinci gunum normal de aşırı gelirdi kan testi negatif çıktı ama pozitif olma olasılığı yok dimi asagiya fotoğraf attım bu kan testini adet olmam gereken gün vermiştim

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-08-16-16-55-96_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 237
Bazen âdetler böyle olabilir mevsim geçisi sonuçta şüpheleriniZ varsa evde gebelik testi yapın tek çizgi çıkarsa muhtemel hamile değilsiniz arada âdetler de böyle şeyler olabilir tez zamanda hamile kalırsın inşallah

Kuzum selam, benimde bir hafta önce betam 2,39 çıktı heyecanlanmıştım bende salı günü tekrar kan verdim 1,20 ye geri düşmüş. Psikolojik olarak etkiledim kendimi şimdi reglim gelmiyor Ama inşallah sende yükselir bebiştir o :)

İns yükselir evde test yapmış mıydın
Eczaneye gidin test alin varsa çikacaktir. Evet sonucunuz negatifdi nisanin 5de ama henuz yeni yukselişe geçmiş ola bilir. Test yapsaniz çikar. Ustunden 3 gun geçmiş eski slnucun. Kendinize işgence vermeyin ne var ne yok hemen ogrenin

Canım benim de sürekli değerim 2.39 çıkıyordu. Hep sorguladım bunu devletten dolayı dedim gittim özele üç defa üst üste 2.39 çıktı ve özelde de doktor gebelik yok dedi. Hep aynı çıkabilir bu normal dedi. Özelde de yaptırdm 0.100 çıktı yani gebelik olmuyor. Biz kafaya çok takıyoruz çok. Psikolojik olarak bazen gebeyim gibi hareket ediyorum midem bulanıyor vs. Halbuki hep kendimi kandırıyorum ama olsun inşallah bebişlerimiz olacak Allah nasip eder inşallah bize de

Merhaba benim bat 20 mart
17 nisanda kahverengi akintiyla beraber lekelenmem oldu yerlesmedir diye dusundum 21 inde hasta olmayinca kan verdim beta 29.02 cikti sizce normal mi

Merhaba benim bat 20 mart
17 nisanda kahverengi akintiyla beraber lekelenmem oldu yerlesmedir diye dusundum 21 inde hasta olmayinca kan verdim beta 29.02 cikti sizce normal mi
Adet olmanız gereken tarihten 1 ay sonra mı değeriniz böyle çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…