Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım son durum ne bende şuan aynı durumdayım ne olucak bilmiyorumSelam kızlarrr 19.10 da 30.5 çıkmıştı beta dün akşam tekrar verdim 25.10 da 6. Gün akşamı 235 çıktı sonuç sizce iyi mi az mı artmış
Gayet güzel artmış 2 güne bir en az %60 artması yeterliSelam kızlarrr 19.10 da 30.5 çıkmıştı beta dün akşam tekrar verdim 25.10 da 6. Gün akşamı 235 çıktı sonuç sizce iyi mi az mı artmış
Sizin değerleriniz nasılCanım son durum ne bende şuan aynı durumdayım ne olucak bilmiyorum
Canım cumartesi beta 6.76 çıktı cumartesi 12.91Sizin değerleriniz nasıl
Ay cumartesi pazartesi çarşamba olucaktı canımCanım cumartesi beta 6.76 çıktı cumartesi 12.91
Çarşamba 5.00 çıktı
Çarşamba günü değer 500 mü 5 miAy cumartesi pazartesi çarşamba olucaktı canım
5 canım ya ama bugun sabah erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı ve belirtilerim hala devam ediyor hiç bisey anlamadımÇarşamba günü değer 500 mü 5 mi
Canm değerin 2 güne bir en az %60 artması lazım senin ki düşüşe geçmiş büyük ihtimalle kimyasal gebelik canm .5 canım ya ama bugun sabah erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı ve belirtilerim hala devam ediyor hiç bisey anlamadım
Yok canım 2sini aynı yerde verdim ama belirtilerim hala devam ediyor test bugun silik çıktı hiç bir şey anlamadımCanm değerin 2 güne bir en az %60 artması lazım senin ki düşüşe geçmiş büyük ihtimalle kimyasal gebelik canm .
Bide kan testlerinş hep aynı yerde mi verdin onunda etkisi olabilr
Sen doktoruna git o testi tekrarlasın canm inşallah sağlıklı bir şekilde tutunurYok canım 2sini aynı yerde verdim ama belirtilerim hala devam ediyor test bugun silik çıktı hiç bir şey anlamadım
Yarın gidicem canım amin inşallahSen doktoruna git o testi tekrarlasın canm inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur
Hayırlı haberler alırsın canmYarın gidicem canım amin inşallah
Son durum yazdığım gibi valla 235 çıktı dün akşam sürekli kan vermiyorum ben 1 hafta sonra bakarım veya doktora giderim herhangi bir kanama ağrı olmazsa inşallah sağlıklıdırCanım son durum ne bende şuan aynı durumdayım ne olucak bilmiyorum
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSon durum yazdığım gibi valla 235 çıktı dün akşam sürekli kan vermiyorum ben 1 hafta sonra bakarım veya doktora giderim herhangi bir kanama ağrı olmazsa inşallah sağlıklıdır
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah