Normal reglmi geciriyorsunuz şu an?Beta degerinize gore hamilesiniz ama daha çok yeni kese gozukmez kese gozukmesi için baya yuksek beta gerekli.Doktorunuz ne dedi?
kanı bugün verdim değeri yeni gördüm doktora yarın yazacağım bu ay gayet normal regl dönemi geçiriyorum ama geçen ay 5 gün gecikme ve aşırı sancı oluşmuştu düşük korkusuna evde test yapmıştım regl olmama rağmen ama negatifti şimdi ki değerde yüksek çıkınca tedirgin oldum acaba geçen ay gerçekten de düşük mü oldum diye
Normal reglmi geciriyorsunuz şu an?Beta degerinize gore hamilesiniz ama daha çok yeni kese gozukmez kese gozukmesi için baya yuksek beta gerekli.Doktorunuz ne dedi?
Merhaba kizlar birsey soracagim bete degerim gecen ay oldugum adet tarihine gore 6 gun varken ben mide bulantisi ve biraz gogus sizisi ile suphelenerek kan verdm 24.32 cikti
Beta değeriyle hafta hesaplanmaz. Son adet tarihinize göre hesaplanır. Sağlıklı bi gebelikse eğer her kontrolde doktor muayeneden önce son adet tarihi sorar ve ona göre bakar kesenin haftasıyla uyumuna
Merhaba kizlar birsey soracagim bete degerim gecen ay oldugum adet tarihine gore 6 gun varken ben mide bulantisi ve biraz gogus sizisi ile suphelenerek kan verdm 24.32 cikti