Normal reglmi geciriyorsunuz şu an?Beta degerinize gore hamilesiniz ama daha çok yeni kese gozukmez kese gozukmesi için baya yuksek beta gerekli.Doktorunuz ne dedi?Kızlar reglimin 3. Günü beta hcg 52 çıktı yüksek mi anlamadım neden yüksek çıkar. 5gün öncesi ultrasyonda kese de yoktu
Bugün görüştüm ya geçen ay düşük ya da şuanda kimyasal gebelik dedi yarın tekrar kan vereceğim sonuçlara göre hareket edeceğiz.Normal reglmi geciriyorsunuz şu an?Beta degerinize gore hamilesiniz ama daha çok yeni kese gozukmez kese gozukmesi için baya yuksek beta gerekli.Doktorunuz ne dedi?
Muhtemelen 6 haftalık falan sanırım. Bende daha çok yeniyim araştırdığım kadarıyla öyle gösteriyorKızlar beta gcg 1607 kaç haftalık oluyor
Teşekkür ederim canım benimMuhtemelen 6 haftalık falan sanırım. Bende daha çok yeniyim araştırdığım kadarıyla öyle gösteriyor
Rica ederimTeşekkür ederim canım benim
Beta değeriyle hafta hesaplanmaz. Son adet tarihinize göre hesaplanır. Sağlıklı bi gebelikse eğer her kontrolde doktor muayeneden önce son adet tarihi sorar ve ona göre bakar kesenin haftasıyla uyumunaMuhtemelen 6 haftalık falan sanırım. Bende daha çok yeniyim araştırdığım kadarıyla öyle gösteriyor
canım bence kesin hamilesin tekrar kan verdin mi son durumun nedir?Merhaba kizlar birsey soracagim bete degerim gecen ay oldugum adet tarihine gore 6 gun varken ben mide bulantisi ve biraz gogus sizisi ile suphelenerek kan verdm 24.32 cikti