- 16 Ocak 2022
- 1.272
- 506
- 73
- 30
- Konu Sahibi DilekHanim
Kızlar pazartesi devlet hastanesinde beta 16.7 çıktı bugün sağlık ocağında baktırdım 17.1 çıktı bu ne demek oluyor düşük mu yapıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik sanirim tekrar istedilermi testKızlar pazartesi devlet hastanesinde beta 16.7 çıktı bugün sağlık ocağında baktırdım 17.1 çıktı bu ne demek oluyor düşük mu yapıyorum![]()
Yok ama ben yarın ilk verdiğim yere gideceğim tekrarKimyasal gebelik sanirim tekrar istedilermi test
Adetim bugün normaldeAdetiniz kaç gün geçti? Düşük yaptığınızı sanmıyorum kimyasal gebeliktir büyük ihtimalle adet olursunuz yakında
farklı yerlerde verdiysen bu şekilde çıkmış olabilir. bence bi acile gidip tekrar test yaptır. 2 saat içinde çıkıyor sonuçlar. hamilelik şüphem var ve ilaç kullanmam lazım test yapar mısınız deyince yoğunluğa bağlı yapıyorlar testKızlar pazartesi devlet hastanesinde beta 16.7 çıktı bugün sağlık ocağında baktırdım 17.1 çıktı bu ne demek oluyor düşük mu yapıyorum![]()
Kimyasal gebelik gibi görünüyo. Farkli yerlerdr olsa iki günde adtmis olmasi lazimdi. Bi kac güne adet olursun büyüm ihtimalle. Ama bu senin vucudunun tamamen saglikli oldugunu bi bebeginin olabilicegini gösteren bisey. Inşallah en kisa zamanda saglikli bi sekilde olur bebegin. 7 ay önce 6 haftalik bi düsük yaptim doktorlara göre daha canlanmamisti bile ama benim icinde o kadar büyük boslugu oldu ki. Bekledim olmadi bi daha bu ay tedaviye başladim simdi beklemedeyim. Isteyen herkese insallah hayirlisiyla verir bi an önceKızlar pazartesi devlet hastanesinde beta 16.7 çıktı bugün sağlık ocağında baktırdım 17.1 çıktı bu ne demek oluyor düşük mu yapıyorum![]()
Amin inşallah tabi bir yandan da şükrediyorum hamile kalabildiğim için çünkü hiç pozitif görmedim ama yinede beklicem sağlıklı gebeliktir diyeKimyasal gebelik gibi görünüyo. Farkli yerlerdr olsa iki günde adtmis olmasi lazimdi. Bi kac güne adet olursun büyüm ihtimalle. Ama bu senin vucudunun tamamen saglikli oldugunu bi bebeginin olabilicegini gösteren bisey. Inşallah en kisa zamanda saglikli bi sekilde olur bebegin. 7 ay önce 6 haftalik bi düsük yaptim doktorlara göre daha canlanmamisti bile ama benim icinde o kadar büyük boslugu oldu ki. Bekledim olmadi bi daha bu ay tedaviye başladim simdi beklemedeyim. Isteyen herkese insallah hayirlisiyla verir bi an önce
Burda acil yapmıyor aile hekimliğine yönlendiriyor yarın aynı saatte tekrar vermeyi düşünüyorum kararım değişmezse çünkü ağrılarım başladıfarklı yerlerde verdiysen bu şekilde çıkmış olabilir. bence bi acile gidip tekrar test yaptır. 2 saat içinde çıkıyor sonuçlar. hamilelik şüphem var ve ilaç kullanmam lazım test yapar mısınız deyince yoğunluğa bağlı yapıyorlar test
ağrı hamilelikte oluyor zaten. benim kasıklarım günlerdir ağrıyor hatta bugün belime geçti. kötü düşünme. bir de ananas bebeğin tutunması için çok faydalıymış ananas tüketin bol bol<3Burda acil yapmıyor aile hekimliğine yönlendiriyor yarın aynı saatte tekrar vermeyi düşünüyorum kararım değişmezse çünkü ağrılarım başladı
Ceviz falan yiyorum ama hayırlısı olsun yaa sağlıksız olacaksa kaybetmeye razıyımağrı hamilelikte oluyor zaten. benim kasıklarım günlerdir ağrıyor hatta bugün belime geçti. kötü düşünme. bir de ananas bebeğin tutunması için çok faydalıymış ananas tüketin bol bol<3
Insallah öyledirAmin inşallah tabi bir yandan da şükrediyorum hamile kalabildiğim için çünkü hiç pozitif görmedim ama yinede beklicem sağlıklı gebeliktir diye
Malesef gittikçe kayboldu çizgi artık kanamayı bekliyorum bundan sonra napılır tekrar düşününebilir mi bebek yoksa bir ay bekliyim miCuma günü tekrar test verin bence adetiniz o zamana kadar gelmezse. İdrar testinde çizginiz silik mi belirgin mi
Beklemeniz gerekmiyor diye biliyorum ama etrafınızda sağlıkçı varsa sorabilirsinizMalesef gittikçe kayboldu çizgi artık kanamayı bekliyorum bundan sonra napılır tekrar düşününebilir mi bebek yoksa bir ay bekliyim mi
merhaba, aynı yerde 48. saatte tekrar yaptırmanız gerekirdi doğru artışı görebilmek içinKızlar pazartesi devlet hastanesinde beta 16.7 çıktı bugün sağlık ocağında baktırdım 17.1 çıktı bu ne demek oluyor düşük mu yapıyorum![]()
Aslında yaptıracaktım bugün idrar testi yaptım sabah çizgi kaybolmuş biraz gelmesini bekliyorum kanamanın yarında olmazsa kan vercem artıkmerhaba, aynı yerde 48. saatte tekrar yaptırmanız gerekirdi doğru artışı görebilmek için