- 15 Nisan 2019
- 304
- 166
- 103
- Konu Sahibi Bilmiyorumneolsyn
-
O zaman neredeyse hiç yükselmemişIki gün önceki degerinin fotografini da atabilirmisin ?
Evet dedigim gibi degeriniz bu sizin. Evet cok az yükselmis görünüyo ayni hastanrdr mi verdiniz örnekleri oda etkiliyo ama yinede qz gibi biraz daha bekleyin derim bi kac güne adet olmazsaniz tekrar verirsinizO zaman neredeyse hiç yükselmemiş
Evet aynı yerde verdim. Gecikmenin 7.günü bugün. Pazartesi de vericem tekrar, çarşamba günü randevum var inşallah bi sıkıntı yoktur sonuçları görünce çok moralim bozuldu. Teşekkür ederim cevabınız içinEvet dedigim gibi degeriniz bu sizin. Evet cok az yükselmis görünüyo ayni hastanrdr mi verdiniz örnekleri oda etkiliyo ama yinede qz gibi biraz daha bekleyin derim bi kac güne adet olmazsaniz tekrar verirsiniz
Rica ederim. Rabbim gonlune göre versin insallah sagliklidirEvet aynı yerde verdim. Gecikmenin 7.günü bugün. Pazartesi de vericem tekrar, çarşamba günü randevum var inşallah bi sıkıntı yoktur sonuçları görünce çok moralim bozuldu. Teşekkür ederim cevabınız için
Amin, Allah razı olsun inşallah öyledir. Moralim çok bozulunca eşim aradı sağlık ocağındaki doktoru. Laboratuvardaki makine en fazla o değeri gösteriyormuş. Doktorum yarın öğleden sonra laboratuvarı arayıp öğrenecek değerin kaç olduğunu. İnşallah normal bi artış olmuştur.Rica ederim. Rabbim gonlune göre versin insallah sagliklidir
Insallah sen kendini üzme. Bu kadar yükseldiyse insallah normal bi gebeliktir. Bence artik keseyi görebilirsinuz bu degerle bi kadin dogumada gidebilursin aslinda daha garanti olur. Sen bilirsin ama ben olsam giderdim.Amin, Allah razı olsun inşallah öyledir. Moralim çok bozulunca eşim aradı sağlık ocağındaki doktoru. Laboratuvardaki makine en fazla o değeri gösteriyormuş. Doktorum yarın öğleden sonra laboratuvarı arayıp öğrenecek değerin kaç olduğunu. İnşallah normal bi artış olmuştur.
Laboratuvardaki en yüksek değer oysa merak etmeyin içinizi ferah tutun ve stres yapmayın kendimden biliyorum. Benimde değerler iki katı yükselmemişti o korkuyu hatırlıyorum maalesef ki kötü de sonuçlanmıştı. Bir hastanede tekrar kan verin. Eğer değeriniz yükselmediyse gerçekten sonra doktora çıkın. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınızHerkese merhaba. 2 gün önce kanda hcg değerim 1230.06 çıktı. Bugün tekrardan kan vermeye gittim yükselmiş fakat sonuçta net sayı yazmıyor. >1300 diye girilmiş değer. Net bir değer girilmediği için önceki sonuçla karşılaştırma da yapamıyorum. Benim burdan ne anlamam gerekir yükseliş olmamış mı, az mı olmuş yoksa çok mu? İnanılmaz moralim bozuldu görünce sonucu. 2 gün önceki sonuçlara göre demirim düşmüş, tsh yükselmiş. Görünce dedim vücudum bişeyler oluyor ki bunlar oynamış ama dokunsan ağlayacak moddayım şu an. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Çarşamba gününe aldım randevu. Net olarak orda öğrencez artıkInsallah sen kendini üzme. Bu kadar yükseldiyse insallah normal bi gebeliktir. Bence artik keseyi görebilirsinuz bu degerle bi kadin dogumada gidebilursin aslinda daha garanti olur. Sen bilirsin ama ben olsam giderdim.
Pazartesi günü hemogram ve idrar vericem tekrar hcg bakılacak sonra da çarşamba randevuya gidicez kadın doğuma. Sağlıklı bilgiler alırız umarım orda da.Laboratuvardaki en yüksek değer oysa merak etmeyin içinizi ferah tutun ve stres yapmayın kendimden biliyorum. Benimde değerler iki katı yükselmemişti o korkuyu hatırlıyorum maalesef ki kötü de sonuçlanmıştı. Bir hastanede tekrar kan verin. Eğer değeriniz yükselmediyse gerçekten sonra doktora çıkın. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Insallah kalbini bile duyarsin o zaman kadar büyür. Banada dua et cok ihriyacim var. 4 gün var adetime bu ay ilac igne kullandim olsun diye bekliyorum bakalimÇarşamba gününe aldım randevu. Net olarak orda öğrencez artık
İnşallah canım inan stres çok etkiliyor doktora gittiğinde keseyi bile görebilirsin belkiPazartesi günü hemogram ve idrar vericem tekrar hcg bakılacak sonra da çarşamba randevuya gidicez kadın doğuma. Sağlıklı bilgiler alırız umarım orda da.
Beynimden vurulmuş gibi oldum görünce sonucu ama randevuyu beklemekten başka bir seçenekte yok şu anlık. Laboratuvar yarın güzel bi değer verirse içim ferahlayacak daha da. Aile hekimim de iç rahatlatıcı konuştu biraz. Hayırlı sonuçlanır inşallah. Çok teşekkür ederimRabbim kayıplar yaşatmasın inşallah bir daha
Etmez olur muyum ederim tabikiInsallah kalbini bile duyarsin o zaman kadar büyür. Banada dua et cok ihriyacim var. 4 gün var adetime bu ay ilac igne kullandim olsun diye bekliyorum bakalim
Ah çok zor stres yapmamak, olumlu düşünmeye zorluyorum kendimiİnşallah canım inan stres çok etkiliyor doktora gittiğinde keseyi bile görebilirsin belki
COk tesekürlerEtmez olur muyum ederim tabikiisteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah güzel sonuçlar alıp beraber seviniriz inşallah, dualarımdasınız
Mutlaka haber edin bana da, umarım miniğiniz tutunmuş sizinledirCOk tesekürler
Edicem mutlaka duaniza talibimMutlaka haber edin bana da, umarım miniğiniz tutunmuş sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?